Головна Новини Зірки персона «Королева рок-н-рола» завершила кар'єру і попрощалася з фанатами
commentss НОВИНИ Всі новини

«Королева рок-н-рола» завершила кар'єру і попрощалася з фанатами

Її назвали «Королевою рок-н-ролу» за темперамент і артистизм

16 березня 2021, 20:05
Поділіться публікацією:

81-річна легендарна співачка, володарка восьми премій "Греммі" Тіна Тернер завершила свою кар'єру і вже встигла попрощатися з фанатами. Знаменитість зізналася, що решту життя хоче провести спокійно, без камер і підвищеної до себе уваги.

«Королева рок-н-рола» завершила кар'єру і попрощалася з фанатами

Тіна Тернер / Фото: Global Look Press/imago stock&people

Легенда поп-музики знялася у своєму автобіографічному фільмі, в якому й оголосила, що залишає сцену. За словами Тіни Тернер, вона хоче відгородитися від світського життя через проблеми зі здоров'ям. Вона зізналася, що страждає від посттравматичного розладу через домашнє насильство, якому вона піддавалася в шлюбі з першим чоловіком. Відомо, що в 1962 році вона вийшла за музиканта Айка Тернера, який захоплювався наркотиками, а це призводило до його неадекватної поведінки. Тіна розповіла, що регулярно терпіла фізичні наруги з його боку і навіть намагалася накласти на себе руки.

Але крім цього, у співачки є й інші проблеми зі здоров'ям. У 2013 вона перенесла інсульт, але зуміла відновитися. А через 3 роки у неї діагностували рак кишківника. Легендарна співачка для запобігання розвитку недуги вдалася до гомеопатичних засобів, але це лише погіршило ситуацію. В результаті вона зіткнулася з нирковою недостатністю, але у 2017 році виконавиці зробили операцію і пересадили нирку. Донором став її другий чоловік, за якого вона вийшла заміж у 2013 році.

Відомо, що Тіну Тернер називають "Королевою рок-н-рола" за її темперамент, артистизм і сценічну експресивність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому американська зірка Селена Гомес задумалася про завершення кар'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини