Головна Новини Зірки персона Коти Резнікова: Очільник Міноборони показав свого Хаймарса
commentss НОВИНИ Всі новини

Коти Резнікова: Очільник Міноборони показав свого Хаймарса

Юлія Зорій, дружина Олексія Резнікова, показала котів, які живуть з ними.

14 березня 2023, 19:05 comments1429
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дружина міністра оборони Юлія Зорій опублікувала на сторінці у соціальних мережах своїх домашніх улюбленців. Виявилось, що в Олексія Резнікова вдома живуть два великих коти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Юлії Зорій.

Коти Резнікова: Очільник Міноборони показав свого Хаймарса

Олексій Резніков та його кіт Хаймарс. Фото: Instagram Юлії Зорій

Дружина Олексія Резнікова опублікувала фото нового кота. Ним виявився мейн-кун віком чотири місяці. Юлія Зорій разом з чоловіком підібрали йому оригінальне ім’я та назвали Хаймарс, ймовірно, на честь американської артилерійської системи.

HIMARS потрапили до України на початку літа та стали справжнім пеклом для російських окупантів. ЗСУ вдало використали західну зброю, яка створила достатньо бавовни та змусила російську армію звільнити частину території України.

Окрім особистого Хаймарса у очільника Міноборони Олексія Резнікова та його дружини є ще один домашній улюбленець. Це поважна 10-річна кішка породи мейн-кун, яка отримала ім’я Алюша (Рися).

Переглянути фотографії котів міністра оборони України Олексія Резнікова та його дружини Юлії Зорій можна нижче:

Коти Резнікова: Очільник Міноборони показав свого Хаймарса - фото 2

Раніше портал "Коментарі" публікував велике інтерв’ю дружини очільника Міністерства оборони України Юлії Зорій, яка розповіла про життя Олексія Резнікова поза роботою.

Також "Коментарі" писали, що очільник Міноборони України зустрівся зі своїми колегами та вказав на найпріоритетніші напрямки військової підтримки. Перед зустріччю Олексій Резніков відреагував і на звинувачення в бік України у нібито можливому підриві газових проводів Nord Stream. Через них Російська Федерація мала б постачати свій газ на європейський ринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини