Головна Новини Зірки персона Кріс Нот потрапив у скандал: двоє жінок звинуватили його у згвалтуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріс Нот потрапив у скандал: двоє жінок звинуватили його у згвалтуванні

Кріс Нот заявив, що усе відбувалося "за згодою".

16 грудня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

 Містер Біг з  серіалу "Секс у великому місті" Кріс Нот потрапив у скандал. Двоє жінок звинуватили його у сексуальному насильстві. Жінки зі своїми історіями звернулися до видання Hollywood Reporter.

Кріс Нот потрапив у скандал: двоє жінок звинуватили його у згвалтуванні

Кріс Нот (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що жінки не знайомі одна з одною, зв'язалися з виданням окремо, з різницею в кілька місяців. Але вони звинувачують актора у зґвалтуванні.  

Жінки під псевдонімами Зої і Лілі розповіли свої історії журналістам.

Зої, якій зараз 40 років все ще працює в індустрії розваг. Вона розповіла, що познайомилася з Нотом в 2004 році на роботі, коли їй було 22 роки, а йому-49. Вона стверджує, що після кількох зустрічей на роботі він запросив її потусуватися біля басейну  у комплексі, де він мав квартиру.  Вона каже, актор заманив її в квартиру з пропозицією обговорити книгу, поцілував її, а потім підвів до ліжка та зґвалтував.

 Після цього вона потрапила до лікарні, але побоюючись, що їй не повірять і що це може мати наслідки на робочому місці, нічого нікому не сказала.

31-річна Лілі каже, що познайомилася з Нотом в 2015 році, коли їй було 25 років. Вони познайомилися у VIP-секції нині закритого нью-йоркського нічного клубу, де вона працювала офіціанткою. Жінка, яка зараз працює в журналістиці, сказала, що Нот запросив її на вечерю до своєї квартири. Саме там усе сталося. У той час Кріс Нот був одружений на Тарі Вілсон

Сам актор заявив, що  усе відбувалося "за згодою". У своїй заяві Нот назвав звинувачення "категорично помилковими" і заперечував напад на жінок.  

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що зірка серіалу "Секс у великому місті" зайнялася доставкою додому туфель зі свого бутіка.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини