Головна Новини Зірки персона "Крок у нікуди": відома телеведуча звільнилася з "1+1"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Крок у нікуди": відома телеведуча звільнилася з "1+1"

Вона також подякувала "кожній гідній людині в ТСН"

7 вересня 2020, 19:27 comments2986
Поділіться публікацією:

Відома українська телеведуча повідомила про своє звільнення з каналу 1+1. Про це Юлія Бориско написала в своєму Facebook , опублікувавши свіже фото і відповідну заяву.

"Крок у нікуди": відома телеведуча звільнилася з "1+1"

"Крок у нікуди": відома телеведуча звільнилася з "1+1". Фото: shlyahta.

Журналістка раніше вже покидала канал після декількох років роботи в "Сніданку з 1+1". Тоді причиною її звільнення стала цензура і "темники" Медведчука. Потім вона знову повернулася і працювала ведучою нічного випуску ТСН з жовтня 2008 року по теперішній час. Цього разу Бориско повідомила про звільнення за згодою обох сторін, додавши, що "канал вимагав більше", ніж вона могла дати йому.

Юлія каже, що перш, ніж прийняти таке серйозне рішення, вона мучила себе питаннями "Далі я своєму покликанню в цьому житті?". Вона ділиться, що останнім часом страждала від безсоння, яке забирало майже всі фізичні сили.

Ведуча підписала під своїм фото, що вона може запропонувати світові свій оптимізм і кращу сторону перфекціонізму. Правда, поки не знає, де і як. Бориско впевнена в тому, що в світі немає ніяких випадковостей, і все відбувається в потрібний час.

”Крок у нікуди”: відома телеведуча звільнилася з ”1+1” - фото 2

"Я вдячний Юлії за 12 років роботи в якості ведучої ТСН. Юлія смілива, талановита і харизматична особистість, з нею було легко працювати і долати разом всі виклики, які часто виникали перед нашою командою. Я вірю, що попереду у неї підкорення багатьох нових вершин", — висловив свою думку директор департаменту новин Сергій Попов.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "Воістину щасливий день": Сергій Бабкін поборов коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини