Головна Новини Зірки персона Ксенія Мішина зробила вибір: хто переміг в «Холостячці»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ксенія Мішина зробила вибір: хто переміг в «Холостячці»

Ксенія Мішина сказала «так» одному з учасників

18 грудня 2020, 23:45 comments3493
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 18 грудня, вийшла фінальна серія самого романтичного шоу країни "Холостячка". Українська актриса Ксенія Мішина вибирала чоловіка, з яким хоче побудувати стосунки та міцну сім'ю. І заповітне "так" від знаменитості почув Олександр Еллерт.

Ксенія Мішина зробила вибір: хто переміг в «Холостячці»

хто переміг в "Холостячці" (фото з відкритих джерел)

На серце зіркової красуні претендувало 12 чоловіків, які всіляко намагалися вразити та проявити себе, щоб сподобатися Ксенії Мішиній. Але в фіналі залишилося тільки двоє: комік, автор студії "Квартал 95" Олександр Еллерт і бізнесмен Олексій Тригубенко. Це два абсолютно різних чоловіки, до яких головна героїня відчувала велику симпатію.

З Олексієм Тригубенко, за словами Ксенії, вона завжди відчувала себе маленькою дівчинкою, тому що він завжди укутував її турботою, теплом, і з ним завжди було спокійно. А з Олександром Еллерт було все "тут і зараз", з ним було складно обговорювати серйозні теми, але при цьому, головна героїня відчувала себе поряд з ним легкою, повітряною і справжньою.

У фіналі Ксенії Мішиній довелося зробити складний вибір і був він на користь Олександра Еллерт, тому що саме в цього чоловіка вона закохалася і з ним захотіла побудувати міцні та тривалі стосунки. Але чи вдалося їм це зробити, глядачі дізнаються через тиждень на пост-шоу "Як вийти заміж".

Ксенія Мішина зробила вибір: хто переміг в «Холостячці» - фото 2

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю, практично відразу після виходу "Холостячки", Ксенія Мішина зізналася, що їй вдалося знайти те, за чим вона приходила на реаліті-проект.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що головна "холостячка" країни Ксенія Мішина розповіла, в якому учаснику проекту дуже розчарувалася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алена

25 грудня 2020, 12:37

Откуда вы знаете- любит или не любит? Вы что, Бог ? Выж ничего незнаете, так зачем писать язвительные отклики ? Про Лешу мы тоже ни-че-го не знаем ! Кроме того, что он- таксист, без образования, 7 лет был женат и не родил детей. До и папенька оказал ему "медвежью" услугу при встрече с Ксенией. А Саша и Ксения - это "два сапога-пара". Пусть у них все сложится!

Елена

19 грудня 2020, 16:49

Саша - игрок, импульсивный, человек настроения. И главное - он НЕ ЛЮБИТ Ксению. Я б не желала такого зятя. Лёша - надёжный, рассудительный, любящий. Дай Бог ему семейного счастья!!!

Оля

19 грудня 2020, 13:22

Я за Олексія була. Дійсно чоловік, надійний, вихований, серйозний. А Сашко то так, поржати... Вони не будуть разом. Або вона грала роль а на справді тіпаж Сашка

Валентина

19 грудня 2020, 13:04

Ксения будет жалеть. Не того выбрала. Алешенька такой культурный обходительный красивый парень. А тот курящая выпивоха и псих.


Новини