Головна Новини Зірки персона Куди подівся Олег Винник: українська телеведуча розповіла, що зараз робить співак
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди подівся Олег Винник: українська телеведуча розповіла, що зараз робить співак

Міла Єремєєва розповіла, що в артиста вимушена "перерва"

31 січня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Багато фанів та прихильників відомого співака досі не мають відповіді на питання: куди  подівся  Олег Винник і  з якої причини про нього немає ніяких звісток, починаючи   з 24 лютого. Як тільки почалось військове вторгнення, виконавець ніби   заліг на дно,  не зробив ніяких  публічних звернень, не засудив  російської агресії.

Куди подівся Олег Винник: українська телеведуча розповіла, що зараз робить співак

Олег Винник (фото з відкритих джерел)

На цьому фоні пішли  чутки про те, що зірковий співак відмовився  підтримати свою  країну. Але, насправді все інакше,- стверджує   телеведуча Міла Єремєєва.

Єремєєва підтвердила  дані про те, що у виконавця виникли  проблеми з власним самопочуттям. Відповідаючи на питання, чи потрібно  "брати"  співака  до  нового українського шоу-бізнесу, ведуча відмітила, що  Виннику  тепер  не до цього.

"Я знаю, що з ним відбувається зараз... Там справа не в якихось патріотичних історіях, ні. Олег — він український артист, він підтримує Україну. Але поки у нього перерва, пов'язана абсолютно зі здоров'ям і всім іншим", — наголосила  Єремєєва під час  подкасту на GLOSTER FM.

Українська зірка перестала  з'являтись на сцені  відразу після 24 лютого 2022 року. Тому відразу почали говорити, що Винник  ніби має намір  відмовчатись, так само як і про те, що співак можливо важко захворів.

Правдиву інформацію оприлюднила адвокат Винника. Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, Винник надає допомогу ЗСУ, — підсумувала  вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Винник зізнався, чому приховує особисте життяУлюбленець жінок та відомий український співак Олег Винник розповів, чому не виставляє особисте життя напоказ. Співак заявив, що не бачить сенсу в розкритті особистих стосунків та гучних заяв. На думку зірки, любов глядачів та слухачів потрібно завойовувати своєю творчістю та якісним матеріалом, а не плітками та сенсаціями.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

567567

31 січня 2023, 22:54

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини