Головна Новини Зірки персона 93-річний Мердок одружився з колишньою тещею Абрамовича
commentss НОВИНИ Всі новини

93-річний Мердок одружився з колишньою тещею Абрамовича

Медіамагнат Руперт Мердок вп'яте одружився. Цього разу на росіянці Єлені Жуковій.

3 червня 2024, 14:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Бізнесмен Руперт Мердок одружився з 67-річною молекулярною біологинею Єленою Жуковою. Росіянка стала п'ятою дружиною Мердока, а також Жукова є матір’ю колишньої дружини Романа Абрамовича.

93-річний Мердок одружився з колишньою тещею Абрамовича

Єлена Жукова та Руперт Мердок. Фото з відкритих джерел

Руперт Мердок почав зустрічатись з Єленою Жуковою влітку минулого року. У березні 2024 року пара оголосила про заручини, а 1 червня стало відомо про їх весілля, яке відбулось в його заміському будинку в Бел-Ейрі, Каліфорнія.

До Єлени Жукової Мердок був одружений чотири рази та має від різних жінок шість дітей. Вперше Руперт Мердок одружився у 1956 році з Патрицією Букер, яка народила одну спільну дитину. Після 11 років подружнього життя пара розійшлась у 1967 році.

Того ж року Мердок одружився з журналісткою Анні Марії Торв. За понад 30 років шлюбу у пари було 3 дітей. Пара розлучилась у 1999 році. А через шість місяців Мердок одружився на 37 років молодшій за себе підприємиці Венді Денг. Упродовж їх життя у пари народилось двоє дітей. Після їх розлучення у 2013 році Мердок одружився з моделлю Джері Холл у 2016 році, з якою розійшовся у 2022 році.

У березні 2023 року Мердок зробив пропозицію Енн Леслі Сміт, але через два тижні заручини були скасовані. А через кілька місяців почав зустрічатись з росіянкою Єленою Жуковою, з якою і одружився вп'яте у житті. 

Зазначимо, що Руперт Мердок засновник медіакомпанії  Fox Corporation і News Corp, які володіють в США каналом Fox News, газетами The New York Post і The Wall Street Journal, а в Британії — каналом Sky News і газетами The Sun і Times. У листопаді 2023 року він заявив, що залишає посаду генерального директора обох компаній.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про п'ять знаменитих королівських розлучень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини