Головна Новини Зірки персона 37-річний актор Гаспар Ульєль трагічно загинув на гірськолижному курорті
commentss НОВИНИ Всі новини

37-річний актор Гаспар Ульєль трагічно загинув на гірськолижному курорті

Гаспар Ульєль запам'ятається любителям кіно з фільмів Ганнібал: Сходження

20 січня 2022, 01:35
Поділіться публікацією:

Зірка "Ганнібал: Сходження", французький актор Гаспар Ульєль загинув сьогодні внаслідок нещасного випадку. Його смерть уже підтвердили рідні та агент. Про це повідомляє французьке видання "Le Monde". Відомо, що 18 січня близько 16:00 Ульєля гелікоптером доправили до лікарні з гірськолижного курорту Ла-Роз'єр у Савойї на півдні Франції. Як повідомили представники курорту, Гаспар Ульєль отримав травми після зіткнення з іншим лижником.

37-річний актор Гаспар Ульєль трагічно загинув на гірськолижному курорті

Гаспар Ульєль - фото з відкритих джерел

Після зіткнення стан актора вже розцінювався як критичний, а наступного дня Гаспар Ульєль помер у лікарні Гренобля. Гаспар Ульєль запам'ятається любителям кіно з фільмів Ганнібал: Сходження, Сен-Лоран. Стиль — це я, "Це всього лише кінець світу", "Довгі заручини" та іншими. Крім того, Ульєль зіграв у супергеройському серіалі "Місячний лицар" від Marvel. Прем'єра серіалу намічена вже на 2022 рік.

Нагадаємо, у Росії загинув відомий блогер. 20 листопада, у Москві сталася смертельна ДТП. На автодорозі зіткнулися три транспортні засоби (BMW M4 Competition, Mercedes та Volvo). Як пише ЗМІ, чорним BMW керував відомий автоблогер на ім'я Саїд Губденський, а на пасажирському сидінні перебував президент федерації автомобільного та мотоциклетного спорту Дагестану Заур Ібрагімов. Видання зазначає, що в момент інциденту дорожнє покриття було мокрим через дощ, що пройшов напередодні.

Внаслідок події Губденський помер на місці від отриманих травм. Його пасажир був госпіталізований медиками, які прибули на місце подій, однак його життя врятувати не вдалося. Чоловік помер у стінах лікарні. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини