Головна Новини Зірки персона 79-річний Роберт Де Ніро всьоме став батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

79-річний Роберт Де Ніро всьоме став батьком

Між старшою дитиною Роберта Де Ніро і новим поповненням у родині пройшов 51 рік

9 травня 2023, 19:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Роберт Де Ніро оголосив, що став батьком усьоме. Лауреат премії "Оскар" поділився цією новиною в інтерв’ю, рекламуючи свій майбутній комедійний фільм "Татусів уїкенд". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Mirror.

79-річний Роберт Де Ніро всьоме став батьком

Роберт Де Ніро. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю співрозмовницю Брітні Блер запитала в актора про проблеми виховання дітей та додала, що Роберт Де Ніро має шістьох дітей. Однак 79-річний Де Ніро виправив Блер заявивши, що у нього насправді сім дітей.

"Насправді сім У мене щойно народилася дитина", — сказав Роберт Де Ніро.

Зірка Голлівуду не став розкривати ім’я та стать новонародженої дитини.

79-річний Роберт Де Ніро був одружений двічі. Від своєї першої дружини Діани Ебботт актор має двох дітей 46-річного Рафаеля та 51-річну Дрену. У 1997 році Де Ніро одружився зі своєю другою дружиною Грейс Хайтауер, від якої у нього є син 25-річний син Елліот і 11-річна дочка Хелен Грейс. Окрім того, голлівудська зірка також є батьком близнюків Джуліана Генрі та Аарона Кендріка, які народилися за допомогою запліднення від сурогатної матері в 1995 році.

Цікаво, що між старшою дитиною Де Ніро та наймолодшою пройшов 51 рік. Самому ж актору у серпні виповниться 80 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як Майк Тайсон розповів історію як застукав колишню дружину з Бредом Піттом.

Також "Коментарі" писали, що популярний у 90-ті роки актор Стівен Сігал оголосив про зйомки фільму про війну в Україні. Сігал стверджує, що у ньому покаже всю правду про війну, однак слід зазначити, що актор підтримує Путіна і кілька років тому отримав російський паспорт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини