Головна Новини Зірки персона Ледве шкутильгає: співоча російська козачка Надя насилу пересувається без допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Ледве шкутильгає: співоча російська козачка Надя насилу пересувається без допомоги

Надія Бабкіна самостійно тепер може робити лише невдалі уколи філерів.

10 вересня 2024, 22:55 comments2786
Поділіться публікацією:

 74-річна російська співачка Надія Бабкіна, відома своєю підтримкою російської влади та участю в пропагандистських заходах, знову привернула увагу через свій зовнішній вигляд. У соціальних мережах з'явилося нове відео, де Бабкіна, вдягнена в яскраве, але без смаку підібране вбрання, відвідала виборчу дільницю під час чергових виборів у Росії.

Ледве шкутильгає: співоча російська козачка Надя насилу пересувається без допомоги

Надія Бабкіна (фото з відкритих джерел)

На відео видно, що співачка з великими зусиллями пересувається, ледь тримаючи рівновагу, що викликало критику користувачів. Вони зазначили, що незважаючи на численні косметологічні процедури, які сильно змінили її обличчя, Бабкіна не може приховати свій справжній вік. Коментатори звернули увагу на її невпевнену ходу та безглузде поєднання одягу, критикуючи за несмак і невідповідність стилю.

Критика підкреслює, що спроби омолодження через косметологічні втручання не можуть замаскувати природні ознаки старіння.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримує режим Кремля, перелякала своїм виглядом.  Російська співачка Надія Бабкіна, яка підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, поділилася фотографією з відпустки, яка викликала хвилю негативних коментарів. У своїх соцмережах путіністка опублікувала фото, на якому постала в шортах і сорочці, зазначивши: "Крим для мене не тільки місце сили, а й місце щастя!" Вона говорила про незаконно окупований росіянами український півострів.

Шанувальники, однак, висловили свої занепокоєння щодо зовнішнього вигляду артистки: "Це не Бабкіна" "Трохи налякала фотографія".

Такі коментарі показують, що багато людей були здивовані її зовнішнім виглядом на фото.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини