Головна Новини Зірки персона Леся Нікітюк похвалилася колготками "за ціною відпочинку" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Леся Нікітюк похвалилася колготками "за ціною відпочинку" (ФОТО)

Українська телеведуча Леся Нікітюк позувала на ліжку в ефектних колготках із колаборації Fendi X Skims

13 січня 2022, 10:50 comments1974
Поділіться публікацією:

34-річна популярна ведуча Леся Нікітюк любить демонструвати шанувальникам різні образи, демонструючи свою фігуру.

Леся Нікітюк похвалилася колготками "за ціною відпочинку" (ФОТО)

Леся Нікітюк / Фото: @lesia_nikituk

Нещодавно знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій лежить на білосніжному ліжку в чорному ліфчику без бретелей і чорних капронових колготках, вартістю 115 доларів (понад 3 тисяч гривень). Виявляється, що цей виріб зі спільної колекції бренду Кім Кардаш'ян Skims та модного будинку Fendi. Свій сексуальний образ телеведуча доповнила прикрасами на руці та легким макіяжем, зробивши акцент на очах.

Леся Нікітюк залишила в публікації жартівливий напис, наголосивши, що купила собі колготки замість того, щоб вирушити на відпочинок кудись на острови.

Леся Нікітюк похвалилася колготками ”за ціною відпочинку” (ФОТО) - фото 2

"Справжня жінка! Як порвуться не викидай — цибулю покладеш у колготи", "На відпочинок поїхав і приїхав назад, а колготки довго будуть служити", "Красиві колготки, та на таких струнких ніжках виглядають просто шикарно!", "Богиня", "Колготки взимку дуже стануть у пригоді, а острови будуть трохи пізніше, "Сексуальна дівчина", — зазначили фоловери в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк похвалилася кадрами, на яких позує у розкішній блискучій сукні чорного кольору від бренду Milla Nova, вартістю 555 доларів (понад 15 тисяч гривень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк з'явилася у компанії головного "холостяка" України.

Читайте також, у Лесі Нікітюк чудове почуття гумору, в мережі вона продемонструвала підписникам дієвий "лайфхак", як за лічені секунди можна зробити свою фігуру ідеальною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини