Головна Новини Зірки персона Лікарі не можуть видалити пухлину: у відомого російського актора діагностували рак
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі не можуть видалити пухлину: у відомого російського актора діагностували рак

Актор Василь Ліванов серйозно хворий.

16 жовтня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Російський актор Василь Ліванов, який зіграв головну роль у радянському фільмі "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона" і підтримує російське вторгнення в Україну, продовжує боротьбу зі здоров'ям. За повідомленнями російських ЗМІ, після перенесеного інсульту у Ліванова виявили рак. Однак лікарі не можуть видалити пухлину через високий ризик для життя.

Лікарі не можуть видалити пухлину: у відомого російського актора діагностували рак

Василь Ліванов (фото з відкритих джерел)

Під час обстеження МРТ було виявлено новоутворення в області малого тазу. За словами медиків, на цей час хвороба перебуває в "замороженому" стані, що не несе прямої загрози життю актора. Лікарі рекомендували Ліванову проходити щорічний огляд у онколога для контролю ситуації.

Василь Ліванов відомий як актор, режисер, сценарист і письменник, а також народний артист РРФСР (1988). Найбільшої популярності він здобув завдяки ролі Шерлока Холмса у серії телефільмів "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона", знятих Ігорем Масленніковим за творами Артура Конан Дойла. Ліванов також підтримує політику Володимира Путіна та вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у популярного російського журналіста діагностували важку хворобу.  Пропагандистські ЗМІ повідомили, що відомого російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак, зокрема злоякісну епітеліому шкіри. Згідно з даними ресурсу "Стархіт", 90-річний телеведучий вже почав проходити процедуру хіміотерапії. Проте дружина Познера спростувала цю інформацію, назвавши новину про важку недугу свого чоловіка брехнею.

Варто зазначити, що Володимир Познер раніше вже двічі боровся з раком — простати і кишечника, і зараз знаходиться у ремісії. Він неодноразово згадував про свою боротьбу з хворобами, визнаючи, що новини про смертельні діагнози викликали у нього думки про наближення кінця життя.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини