Головна Новини Зірки персона Лія Ахеджакова відхрестилася від українського прапора
commentss НОВИНИ Всі новини

Лія Ахеджакова відхрестилася від українського прапора

Лія Ахеджакова заявила, що український прапор у Бремені їй вручив невідомий "провокатор"

2 вересня 2023, 18:46 comments6444
Поділіться публікацією:

Відома актриса радянського кіно Лія Ахеджакова, яка на концерті у Бремені 27 липня 2023 року взяла до рук український прапор, заявила, що стяг їй "підсунув провокатор". Перед цим МВС РФ розпочало щодо її "перевірку". Про це повідомляють "Коментарі".

Лія Ахеджакова відхрестилася від українського прапора

Лія Ахеджакова в Бремені

Головне управління МВС Росії по Москві заявило, що розпочало перевірку щодо народної артистки Росії Лії Ахеджакової за статтею про "дискредитацію Збройних сил РФ" після того, як вона вийшла на сцену в Бремені з українським прапором, де відбувалася вистава за її участю.

У відповідь артистка, яка раніше засудила вторгнення Путіна до України, зробила таку заяву:

"Мені якийсь провокатор, подавали квіти, і він мені засунув цей прапор. Це було в місті Бремені на уклінах, люди квітами мене засипали, і з одним букетом виявився прапор. Я спочатку подумала, що це шарфик. Це провокатори спеціально зробили. Цю людину ми так і не змогли знайти", — сказала артистка, пояснивши появу синьо-жовтого прапора у своїх руках.

Як можна бачити на відео, прапор справді актрисі вручили разом із квітами. Проте вона взяла його і тримала в руках.

Через два місяці після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну артистка так говорила про війну путінської Росії проти України:

"Пройшло рівно два місяці з того проклятого 24 лютого, коли президент Росії Володимир Путін оголосив про проведення так званої спецоперації на території незалежної, суверенної, демократичної України. З того часу і за весь цей час багато чого змінилося. Особисто для мене є болючим питанням – відносини між росіянами та українцями, між двома країнами. І ці відносини вже, швидше за все, ніколи не будуть колишніми. А якщо й будуть, то через десятки чи навіть сотні років", – написала тоді в соцмережах Ахеджакова.

Тим часом, у Бердянську потужний вибух чули у всіх районах міста.

Послу Росії вказали на двері.

А російські хокеїсти вийшли на лід із Z-символами та підтримали війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини