Головна Новини Зірки персона Лобода показала фото дочки в перші дні життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Лобода показала фото дочки в перші дні життя

Фанати і шанувальники навперебій почали вітати співачку

22 травня 2021, 04:40
Поділіться публікацією:

Лобода показала фото дочки в перші дні життя

Світлана Лобода (фото з відкритих джерел)

Співачка Світлана Лобода в черговий раз зізналася в материнській любові. Її молодшої дочки Тільді виповнилося три роки.

"Моя любов, тобі сьогодні три роки! Як невблаганно швидко біжить час. І як же я щаслива, що ти у мене є !!! Люблю тебе, моя солодка дівчинка. Мій солодкий цукор. Дуже люблю ", — написала щаслива мама і показала кілька фото доньки.

Фанати і шанувальники навперебій почали вітати співачку і її дочка і бажати щастя зоряної сім'ї. Відомо, що Тільда з'явилася на світ в одній з кращих клінік Лос-Анджелеса. Багато ЗМІ писали, що батьком дівчинки є німецький музикант, лідер Rammstein Тілль Ліндеманн. Дівчинку нібито навіть назвали в його честь.

Як повідомляли раніше епатажна українська артистка не перестає приємно дивувати своїх фанатів. На своїй сторінці в соціальних мережах вона регулярно викладає свіжі фотографії, на яких позує в неймовірних і ефектних нарядах. Цього разу теж не став винятком: Світлана опублікувала знімок, на якому продемонструвала свій новий імідж.

На фото співачка позує в гольфі молочного кольору, доповнивши образ масивним поясом. Наряд вийшов досить сміливим, але водночас дуже ніжним. "Найди свій підпис до мого нового іміджу, отримай цукерку", — написала знаменитість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Світлана Лобода показала, в якому вбранні відсвяткувала Хелловін. На знімках вона позує в яскраво-рожевій перуці і довгому чорному піджаку з поясом. Свій образ вона доповнила коротким топом і декількома аксесуарами на шиї. Знаменитість впевнено дивиться в кадр, показуючи при цьому мову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

23 травня 2021, 01:30

Силиконовя дура


Новини