Головна Новини Зірки персона Лобода "вагітна": співачка показала живіт, що округлився, у відкритій сукні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лобода "вагітна": співачка показала живіт, що округлився, у відкритій сукні (ФОТО)

Співачка опублікувала у своїй соціальній мережі знімок, який змусив її фанатів поміркувати про вагітність співачки. Лобода, як завжди, коментувати ситуацію відмовилася.

8 січня 2023, 21:55 comments2249
Поділіться публікацією:

Українська співачка Світлана Лобода опублікувала у соціальній мережі Instagram інтригуюче фото в оригінальній червоній сукні. Шанувальники виконавиці побачили її животик, що округлився, і почали вітати Світлану. Багато хто впевнений, що Лобода вагітна і незабаром в черговий раз стане мамою.

Лобода "вагітна": співачка показала живіт, що округлився, у відкритій сукні (ФОТО)

Світлана Лобода вагітна/ Фото: instagram.com/lobodaofficial

Лобода, як завжди, коментувати ситуацію відмовилася і на жодні питання шанувальників не відповідає.

Нагадаємо, що Світлана Лобода виховує двох доньок, які з'явилися поза шлюбом. Старшу дівчинку – Євангеліну Левандовську – співачка народила від українського хореографа Андрія Царя.

Про батька молодшої дочки Лободи — Тільди — нікому нічого не відомо. Ходять чутки, що татом дівчинки є легендарний фронтмен німецької музичної метал-групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Чи справді Світлана Лобода вагітна – залишається загадкою. Варто розуміти, що співачка дуже любить провокації і багато на що готова піти заради власного піару. Сама Лобода поки що ніяк не коментує своє цікаве становище. У підписі до фотографії вона лише додала червоне серце.

Раніше "Коментарі" писали про те, що зі скрізь Marvel потрапив у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО). Наразі зірковий голлівудський актор знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. Йому провели кілька операцій, проте його стан оцінюється як тяжкий.

Читайте також: Відомий американський гонщик загинув страшною смертю. У відомого гонщика, спортсмена, бізнесмена та шоумена залишилися дружина та троє дітей. Рідні та близькі загиблого попросили фанатів та журналістів "залишити їх у спокої і не копатися в його приватному житті".

Лобода ”вагітна”: співачка показала живіт, що округлився, у відкритій сукні (ФОТО) - фото 2





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини