Головна Новини Зірки персона Лорак після скандалу щодо концертів у Росії назвала себе українською співачкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак після скандалу щодо концертів у Росії назвала себе українською співачкою

Лорак зробила пост, де написала, що нібито не вважає себе стороною конфлікту, тому що займається "не політикою, а музикою"

26 березня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Відколи триває військове вторгнення,  Ані Лорак  ніяк не коментувала  війну на своїй  батьківщині, але  всі розуміли її позицію -  співачка жила і працювала в РФ, фінансуючи  державу-агресора.

Лорак після скандалу щодо концертів у Росії назвала себе українською співачкою

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Не так давно з'явилось   повідомлення, що  опальна виконавиця має намір  зробити  пожертву на ЗСУ  коштами з нових   концертів в Росії. Зрозуміло, що там це не дуже сподобалось, тому тур Лорак   швидко  відмінили. Щоб не втратити заробітки і аудиторію своїх прихильників,  Кароліна оприлюднила ціле  повідомлення, виправдовуючи себе..  І називає  себе  співачкою з України.

"Як ви знаєте, я — українська співачка, і я пишаюся своєю спадщиною і культурою. Я ділилася своєю творчістю в Україні протягом довгих років, в тому числі представляла свою країну на "Євробаченні" і посіла друге місце. Однак, з початку конфлікту між Росією і Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без будь-яких фактів". 

 Вона розповіла що в  2014 році  певні українські політики, імена  їх  вона не оприлюднила, ніби мали бажання  використати її в особистих цілях. 

"В результаті я опинилася в дуже незручній ситуації і зіткнулася з негативними наслідками у своєму житті, про які знає тільки моє найближче оточення. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не будеш співати в цій країні". Ультиматум уряду моєї власної країни, що притиснув мене до стіни, став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду в Росію, де я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу. Попри все Україна завжди в моєму серці", -  пише зірка. 

 Кароліна спростовує чутки про те, що фінансово підтримує армію — стверджує, що жертвувала  кошти  для  гуманітарних  потреб. 

"Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити або зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення. Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", — підсумувала  колишня українська співачка. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лорак публічно попросила вибачення, але її не пробачили.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/anilorak
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини