Головна Новини Зірки персона Лорак, прикриваючись Богом, знову намагається виправдатися за втечу з України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак, прикриваючись Богом, знову намагається виправдатися за втечу з України (ВІДЕО)

Лорак заявила, що "Бог дав їй талант, щоб вона не обмежувала себе"

6 квітня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Виконавиця з України   Ані Лорак, яка була на  інтерв'ю в росіянки "Алены, блин"  вкотре розповіла   бувальщину з минулого: як дев'ять років  назад  співачку ніби "вижили" з України.  Кароліна знову розповідала  як їй було непросто,  бо "артисти не повинні обмежувати свою творчість".

Лорак, прикриваючись Богом, знову  намагається виправдатися за втечу з України (ВІДЕО)

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

"Я стала заручницею ситуації. Мені дали зрозуміти, що я повинна зробити вибір і слідувати порядку денному. Іншими словами, я повинна була обмежити свою творчість і перетворитися в якусь артистку, яка говорить те, що їй говорять. Я — людина вільна. Я завжди знала, що Бог дав мені талант, щоб співати в усьому світі. Я ніколи не обмежувала себе", — розповіла колишня українська зірка, яка  не осуджує  звірства РФ  на рідній Україні. 

Ще  виконавиця скаржилась, що їй ніби  зривали концертні виступи. Хто замовляв  всі ці переслідування так і  залишиться таємницею Ані Лорак. Вона про це не поширюється.

"У мене були зриви концертів. Це були абсолютно проплачені і абсолютно організовані дії. Я зі своїми закликами любові, щастя і добра не задовольняла. Треба було, щоб я говорила щось інше", — скаржилася   товаришка прихильника Путіна  Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що новий скандал з Ані Лорак набирає обертівКолишня українська виконавиця  Ані Лорак  днями  оприлюднила власну  позицію про війну   на батьківщині. Вона стверджує, що не виступає за  підтримку  військових дій  і їй болить, коли гинуть  люди. Російські ЗМІ пишуть, що громадські діячі в Росії звернулися до Генпрокуратури з проханням визнати  Ані Лорак "іноагентом". Навіть самі росіяни проти того, щоб "в містах  влаштовували шоу люди, які зізнаються в любові українській владі".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини