Головна Новини Зірки персона Лорак заговорила про кращий світ та сестринство: українці поставили її на місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак заговорила про кращий світ та сестринство: українці поставили її на місце

Користувачі мережі нагадали Лорак, що вона зрадила рідну країну

9 березня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Колишня виконавиця з України  Ані Лорак зявилась в соціальних мережах 8 березня і особисто вітала жінок зі святом. За її словами,  у всіх жінок наявні   власні унікальні шляхи, але вони об'єднані однією метою -  побудова  кращого світу для себе і майбутніх поколінь.

Лорак заговорила про кращий світ та сестринство: українці поставили її на місце

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

"Коли ми збираємося разом, щоб відзначити цей особливий день, я хочу нагадати вам про силу сестринства. Ми сильніші, коли підтримуємо одна одну у важкі часи, і коли стоїмо разом у солідарності", — зазначила  Ані Лорак у власній сторінці в  соціальних мережах.

При цьому, українські підписними мережі не прийняли вітання  зрадниці своєї країни і почали хейтити її, залишивши красноречиві послання, як от: "Сьогодні ми відзначаємо нашу силу" — сьогодні йде війна... Жорстока війна... І відмахнутися від неї ніяк не вийде". "Кращого світу? З ракетами над головою? Чому про це мовчиш?", — запитали вони  в опальної виконавиці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак публічно попросила вибачення, але її не пробачили. Колишня українська  виконавиця  Ані Лорак  в Прощену неділю знову  написала "порожній" пост, де просить  вибачення у всіх, кому її робота принесла біль, але знову нарвалась на хейт. Коли громадяни РФ в захопленні  від поступка  Кароліни і  почали нахвалювати  вчинок зіркової співачки, то українці  відреагували зовсім по іншому і пишуть що зараз зірці неможливо пробачити її ганебні поступки, бо в непростий час, коли на її рідній землі йде війна, Лорак стала зрадницею найдорожчого – своєї   батьківщини. Починаючи з 24 лютого  минулого року  співачка дотримується мовчанки про військове вторгнення  в Україну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини