Головна Новини Зірки персона Мадонна показала романтичне фото з 27-річним бойфрендом
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна показала романтичне фото з 27-річним бойфрендом

Американська виконавиця Мадонна показала нову фотографію зі своїм 27-річним бойфрендом

18 липня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

62-річна "королева поп-музики" Мадонна стала гостею вечірки Secret Garden Party, куди прийшла разом зі своїм 27-річним коханим Ахламаліком Вільямсом.

Мадонна показала романтичне фото з 27-річним бойфрендом

Мадонна / фото: @madonna

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька знімків, на яких позує в короткій чорній сукні з принтом, яке обтягує її фігуру, роблячи акцент на пишних грудях і стрункій талії. Її обранець вийшов у світ в темно-синій водолазці та чорних джинсах.

На кадрі Мадонна притулилася до свого бойфренда, закривши очі, а він однією рукою ніжно обійняв її за талію, а в другій тримав келих з коктейлем.

Публікацію американської зірки менше ніж за добу зібрала понад 193 тисяч лайків і безліч коментарів: "Королева", "Це любов", "Мадонна, ти дуже гаряча", "З віком ти стаєш красивіше", "Так жарко", "Наша королева завжди красуня "," Дуже сексуально ", — написали фоловери.

Мадонна показала романтичне фото з 27-річним бойфрендом - фото 2

Відзначимо, що 62-річна Мадонна познайомилася зі своїм обранцем шість років тому, коли він проходив кастинг танцюристів в її шоу Rebel Heart. Тоді співачка особисто вибирала претендентів на це місце серед тисячі заявок.

Нагадаємо, що "королева поп-музики" Мадонна з танцюристом Ахламаліком Вільямсом була помічена ще в грудні 2019 року в одному з готельних номерів в Маямі. Співачка обіймалася з хлопцем на балконі, не приховуючи своїх теплих почуттів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 27-річний танцюрист вже познайомив Мадонну зі своїми батьками, які виявилися молодшими за саму співачку. Батьки хлопця спочатку були шоковані вибором його обраниці, але після особистого знайомства з "королевою поп-музики" заспокоїлися і заявили, що у них сильні почуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини