Головна Новини Зірки персона МакЅим стало гірше: лікарі діагностували у неї нову хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

МакЅим стало гірше: лікарі діагностували у неї нову хворобу

Медики знайшли у співачки захворювання печінки

29 червня 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

Відомій російській співачці МакЅим знову стало гірше. Артистка вже більше десяти днів перебуває в штучній комі, за неї дихає апарат ШВЛ. Однак медики знайшли у неї нову хворобу. Про це пише "МК".

МакЅим стало гірше: лікарі діагностували у неї нову хворобу

МакЅим (фото з відкритих джерел)

У повідомленні зазначено, що нове захворювання, ймовірно, стало причиною різкого погіршення стану здоров'я зірки.

Російські таблоїди 27 червня опублікували інформацію про те, що у співачки уражено вже 80% легень.

Стало відомо, що тепер лікарі виявили у неї нове захворювання, яке вражає печінку. Медики поставили такий діагноз після ретельного обстеження в клініці, де знаходиться МакЅим. Вони припустили, що артистка давно страждає від цього захворювання, ймовірно, воно вже знаходиться в хронічній стадії.

Автор відомих хітів все ще перебуває у комі. Їй не стає краще.

Ще 15 червня зірка на своїй сторінці в Instagram розповідала про свою хворобу. Повідомила, що їй стало погано ще 11 червня, але вона не скасувала свій концерт у Казані, адже це її рідне місто. Співачка співала на сцені з температурою 39.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло своїм читачам про те, що популярну російську співачку МакЅим ввели у медикаментозну кому і підключили до апарату ШВЛ.

PR-менеджер співачки Яна Богушевська повідомила, що лікарі не планують відключати артистку від апарату ШВЛ, адже її стан суттєво не змінився. Однак медикам вдалося збити високу температуру у співачки.

Лікарі діагностували у неї пневмонію і 40% ураження легень. У фахівців була підозра, що запалення викликано коронавірусною інфекцією, але тести тричі показали негативний результат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини