Головна Новини Зірки персона Макаревич зробив заяву про Путіна і Навального: "Все зробив правильно"
commentss НОВИНИ Всі новини

Макаревич зробив заяву про Путіна і Навального: "Все зробив правильно"

"Все було зроблено правильно"

7 лютого 2021, 10:00 comments8016
Поділіться публікацією:

Відомий російський музикант і лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич зробив гучну заяву про президента РФ Володимира Путіна після того, як опозиціонера Олексія Навального засудили до 2,5 років тюремного ув'язнення. Про це артист написав на своїй сторінці в Facebook.

Макаревич зробив заяву про Путіна і Навального: "Все зробив правильно"

За словами музиканта, Володимир Путін все зробив правильно для того, щоб його ненавиділо, як можна більше людей.

Макаревич написав, що якщо Путін ставив перед собою завдання збільшити кількість тих, хто ненавидить його молодих людей на кілька мільйонів, то він все зробив правильно.

У коментарях під постом шанувальники Макаревича активно підтримують позицію артиста, а сам пост вже набрав понад 10 тисяч лайків.

2 лютого російських опозиціонер Олексій Навальний був засуджений до 2 років і 8 місяців тюремного ув'язнення. Суд замінив умовний термін на реальний у справі про образу ветерана.

Ряд світових країн вже висловилися в підтримку Навального і зажадали негайно звільнити опозиціонера, як політичного в'язня.

Влітку 2020 року Навальний був отруєний хімічною зброєю "Новачок" і був відправлений на лікування до Німеччини. Після повернення в Росію він був затриманий прямо в аеропорту.

67-річний Андрій Макаревич перебуває в опозиції до режиму Володимира Путіна і постійно критикує дії російської влади. Він виступав проти окупації Криму та військової агресії РФ проти України в 2014 році. За це музикант неодноразово піддавався цькуванню з боку державних ЗМІ Росії і ряду політиків.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що помер знаменитий актор Крістофер Пламмер.

Також читайте про визнання Володимира Дантеса у шкідливу звичку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

изя

7 лютого 2021, 13:28

В Древнем Египте фараонов хоронили вместе со всей челядью, слугами, холопами и женами. И В России обещают отправить всех в Рай со своим фюрером ВСЁ, вместе..

Стоик

7 лютого 2021, 12:40

Как имперец Навальный от Путина не отличается ничем.

Анатол

7 лютого 2021, 11:59

Слава Макаревичу!


Новини