Головна Новини Зірки персона Маколей Калкін прокоментував перезапуск фільму "Один вдома"
commentss НОВИНИ Всі новини

Маколей Калкін прокоментував перезапуск фільму "Один вдома"

Актор вирішив зробити публічну заяву

15 жовтня 2021, 20:45 comments1017
Поділіться публікацією:

Нещодавно у світ вийшов трейлер нового перезапуску комедії "Один вдома". Компанія Disney працює над продовженням легендарної стрічки. Відтак, головний герой картини втомився відповідати прихильникам на запитання, чому він не грає у фільмі. Саме тому Маколей Калкін зробив офіційну заяву. У своєму Twitter він написав, що бажає всій команді успіху.

Маколей Калкін прокоментував  перезапуск фільму "Один вдома"

Маколея Калкіна не буде в перезапуску фільму (фото з відкритих джерел)

Не секрет, що величезна армія фанатів та прихильників  "Один вдома" чекали на повернення Маколея Калкіна, але, на жаль, актор не буде брати участь у фільмі. Йому довелося з цього приводу зробити офіційну заяву, адже фанати постійно ставлять йому це питання в особистих повідомленнях.

 Тож актор попередив усіх, що він не грає жодної ролі у продовженні фільму, але бажає усій команді успіху. Дуже багато людей запитували його про це, відтак він вирішив зробити заяву, адже просто стомився усім відповідати.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що з'явився перший трейлер нової комедії "Один вдома".У мережі з'явився перший трейлер перезапуску культової новорічної комедії "Один вдома". Відео опублікували на офіційному Youtube-каналі американської кіностудії 20th Century Studios, і воно зібрало вже понад 75 тисяч переглядів. Сюжет нового фільму повністю нагадує оригінал. Сім'я їде перед Новим роком у відпустку, а хлопчика забувають вдома. І йому за допомогою кмітливості і саморобних пасток потрібно буде впоратися зі зловмисниками, які намагаються пограбувати його будинок. Головного героя звуть Макс, і його зіграв актор Арчі Йейтс ( "Кролик Джоджо").  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини