Головна Новини Зірки персона Маколею Калкіну - 40: цікаві факти з життя актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Маколею Калкіну - 40: цікаві факти з життя актора

Маколей Калкін став успішним в 10-річному віці

26 серпня 2020, 15:00 comments2810
Поділіться публікацією:

Зірка культової сімейної комедії "Один вдома" Маколей Калкін святкує сьогодні, 26 серпня, свій день народження. В цьому році знаменитості виповнилося 40 років. З цієї нагоди, видання "Коментарі" підготувало добірку найцікавіших фактів з життя актора.

Маколею Калкіну - 40: цікаві факти з життя актора

Маколей Калкин

Названий на честь письменника і генерала

Калкін третій з семи дітей актора Крістофера Калкіна і його цивільної дружини Патриції Брентрап. У нього є чотири брати та дві сестри. Майбутню зірку батьки назвали на честь британського письменника Томаса Бабінгтона Маколея та американського генерала Кіта Карсона.

Один з найуспішніших дітей-акторів в історії Голлівуду

Світова слава і популярність прийшли до Маколея Калкіна в 10-річному віці, після того, як на екрани вийшла сімейна комедія "Один вдома". Цей фільм приніс йому першу номінацію на престижну кінопремію "Золотий глобус" і звання "Дитина року", а його гонорар склав 100 тис. доларів.

Причина занепаду кар'єри

На жаль, кар'єрний зліт маленького актора тривав недовго. Його головним менеджером став батько, якого цікавили тільки гонорари сина, а не його успіх. За роботу Калкіна молодшого в проєктах він вимагав великі суми. Незабаром продюсери перестали запрошувати Маколея у свої фільми через те, що його батько вимагав високі гонорари, а фільми з участю зірки зазнавали фіаско.

Калкін заснував групу і співав про піцу

У 2012 році зірка "Один вдома" вирішив почати музичну кар'єру і заснував групу, яка співала пісні тільки про піцу. Але не всім припадав до смаку їх репертуар. На одному з концертів у музикантів почали летіти кухлі з пивом. У 2016 році група розпалася.

Дружба з Майклом Джексоном

Маколей Калкін дружив з "Королем поп-музики" Майклом Джексоном. Коли виконавця звинувачували в розбещенні малолітніх, актор став на його захист і заявив, що часто гостював у Джексона і навіть спав з ним в одному ліжку, але він жодного разу його не домагався.

Дивне хобі

Зірка "Один вдома" став хрещеним батьком єдиної дочки Майкла Джексона. Актор і дочка виконавця Періс дуже близькі й у них є спільне хобі. Вони люблять красти ложки з ресторанів, кафе, літаків, а потім при зустрічі дарують їх один одному. Вони навіть зробили собі парні татуювання у вигляді ложок.

Спроба самогубства

Актор довгий час зустрічався з голлівудською актрисою Мілою Куніс, але у 2011 році вони оголосили про своє розлучення. Такий крок був болючим для знаменитості, і він почав захоплюватися наркотичними речовинами. У 2012 році в ЗМІ з'явилася інформація, що Калкін хотів вчинити суїцид, прийнявши дозу таблеток, і все це через розставання з актрисою.

Повернувся до ролі Кевіна

Маколей часто знімається в рекламах і у 2018 році разом з Google зняв рекламний проєкт, в рамках якого відтворив сцени з культового фільму "Один вдома".

"Американська історія жахів"

В цьому році стало відомо, що Маколей Калкін візьме участь в новому сезоні телесеріалу "Американська історія жахів". Зйомки кінострічки стартують в листопаді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Маколей Калкін в халаті потрапив на обкладинку модного глянцю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Панама

18 квітня 2024, 17:58

Нету


Новини