Головна Новини Зірки персона Максим Самчик з "Перших ластівок" поділився, чи готовий він приєднатися до ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Самчик з "Перших ластівок" поділився, чи готовий він приєднатися до ЗСУ

"Кожен момент важливий": Самчик про життя за кулісами та роботу на блокпосту

12 серпня 2024, 18:06
Поділіться публікацією:

Максим Самчик, відомий за ролями у популярних серіалах "Перші ластівки" та "Одна родина", відверто розповів про свій досвід і готовність вступили в ряди ЗСУ.

Максим Самчик з "Перших ластівок" поділився, чи готовий він приєднатися до ЗСУ

Зірка "Перших ластівок" відповів, чи готовий мобілізуватися до лав ЗСУ

На початку повномасштабного вторгнення актор приєднався до добровольчого формування територіальної громади в Броварах, де виконував обов'язки на блокпосту. Актор перевіряв документи та стежив за транспортними засобами з Донецьких, Луганських та Кримських номерами.

"Потім виявилося, що це не тероборона, це ДФТГ. Нам зброю видали, коли вже під Броварами росіян не було. Якісь навчання мінімальні були, проводилися. Ми стали перевіряти Донецькі, Луганські та Крим номери, або тоді, якщо тобі щось здавалось підозрілим. А так було розпорядження: не створювати заторів. У ДФТГ ніхто тебе не тримав. Це не тероборона була. Тероборона — це ти в війську, ти підпорядковуєшся, наскільки я розумію. Там не можна "прийшов-пішов", – сказав актор. 

Зараз Самчик активно навчається керуванню дронами та підтримує українських захисників, організовуючи збори для потреб ЗСУ.

"У жовтні в мене ВЛК. Я буду міняти свій квиток, тобто не квиток, а тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Зараз вчусь літати на FPV. Далі — буде видно. Не знаю, наскільки це варто говорити, але кажуть, що це все до лампочки, що все одно підеш в піхоту. Вже як буде. Конкретно зараз я тут", – зазначив артист.

Раніше “Коментарі” писали, що відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула заявив, що готовий мобілізуватися до лав ЗСУ, якщо в країні змінять законодавство та скасують відстрочку для багатодітних батьків. Про це він розповів в інтерв'ю "Укрінформу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини