Мальдіви закривають свої кордони для російських зірок: у чому причина

Мальдівська Республіка оголосила про заборону на в'їзд ізраїльських громадян, серед яких Пугачова та Галкін

На тлі політичних заворушень, що охопили різні куточки світу, свої заходи безпеки посилюють Мальдіви. Острівна держава офіційно заявила про заборону на в'їзд для громадян Ізраїлю. Це рішення торкнулося і відомої російської співачки Алли Пугачової разом із її чоловіком, коміком Максимом Галкіним, які раніше засудили дії Росії в Україні та обрали Ізраїль як місце для свого нового будинку.

Дане рішення було після кількох місяців активних протестів жителів Мальдів, які виступають проти перебування ізраїльтян у країні. Як наслідок, знаменита пара позбавляється можливості відвідувати один із найбажаніших куточків земної кулі для відпочинку — Мальдіви.

Російські пропагандистські ЗМІ особливо наголосили, що заборона торкнулася саме Пугачової та Галкіна, якого в РФ визнали іноагентом. Це наголошує на спробі Кремля використати будь-яку можливість для дискредитації осіб, критично налаштованих до чинного режиму.

У відповідь на заходи Мальдів, ізраїльська влада виступила з офіційною заявою, закликаючи своїх громадян залишити територію островів якнайшвидше. Міністерство закордонних справ Ізраїлю наголосило, що у разі екстрених ситуацій вони не зможуть оперативно надати необхідну допомогу своїм громадянам.

Нагадаємо, що російська знаменитість, співачка-легенда Алла Пугачова, яка засудила терористичне вторгнення Росії в Україну, може відмовитися від свого замку в селищі Бруд поблизу Москви, на користь своїх дітей.

"Коментарі" також писали, що онук Пугачової таємно приїхав до Росії. Російський виконавець Микита Пресняков, який виїхав з країни-терористки РФ ще на початку повномасштабної війни в Україні, проживати у Сполучених Штатах, нещодавно навідався до рідної країни.