Головна Новини Зірки персона Маріо Касас: п'ять головних романів до 38-річчя зірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріо Касас: п'ять головних романів до 38-річчя зірки

12 червня відзначає свій 38-й день народження іспанський актор кіно та телебачення Маріо Касас

12 червня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні відомий іспанський актор Маріо Касас відзначає свій 38-й день народження. Чоловік продовжує зачаровувати публіку не лише своїми акторськими роботами, а й яскравими романами. Зустрічі та розставання Касаса завжди перебувають у центрі уваги громадськості. Ми підготували огляд п'яти найбільш обговорюваних та бурхливих романів іспанської зірки.

Маріо Касас: п'ять головних романів до 38-річчя зірки

Маріо Касас особисте життя: кому належить серце іспанського актора

Амаія Саламанка (2008-2009)

Перший гучний роман Маріо розгорнувся на знімальному майданчику серіалу "SMS, Повідомлення про всяк випадок", де актори зустрілися та закохалися. Їхні стосунки були сповнені пристрасті та юнацької енергії, але завершилися через рік після початку.

Маріо Касас: п'ять головних романів до 38-річчя зірки - фото 2

Марія Вальверде (2009-2014)

Марія Вальверде, колега з фільму "Три метри над рівнем неба", стала наступною серйозною пристрастю Касаса. Вони провели разом п'ять років, і це були роки творчого та особистого розвитку для обох. Незважаючи на міцні відносини, пара розлучилася, зберігши дружні зв'язки.

Маріо Касас: п'ять головних романів до 38-річчя зірки - фото 3

Берта Васкес (2014-2016)

Зустрічаючись з Бертою Васкес, його партнеркою з фільму "Пальми в снігу", Маріо пережив один із найяскравіших романів. Відносини були сповнені емоцій та професійної взаємодії, але, як і попередні зв'язки, закінчилися розривом.

Маріо Касас: п'ять головних романів до 38-річчя зірки - фото 4

Бланка Суарес (2017)

Короткий, але інтенсивний роман з актрисою Бланкою Суарес, з якою Маріо знімався в серіалі "Кабельниця", став однією з обговорюваних тем у ЗМІ. Їхня пристрасть привертала увагу шанувальників та преси, проте стосунки не витримали випробування часом.

Маріо Касас: п'ять головних романів до 38-річчя зірки - фото 5

Десіре Кордеро (2019)

У 2019 році Маріо Касас був помічений у компанії іспанської моделі та екс-Міс Іспанії, Десірі Кордеро. Їхній зв'язок був сповнений драматизму і громадського інтересу, але тривала не довго, додавши список зоряних пасій черговою історією.

Кожен із цих романів Маріо Касаса не тільки викликав інтерес публіки, а й залишив помітний слід у його особистому житті та кар'єрі, наголошуючи на складності та привабливості життя знаменитості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини