Головна Новини Зірки персона Маша Распутіна заявила, що треба розстрілювати росіян, які виїхали з країни (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Маша Распутіна заявила, що треба розстрілювати росіян, які виїхали з країни (ВІДЕО)

Маша Распутіна назвала цих росіян зрадниками та негідниками

5 березня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Виконавиця з РФ  Маша Распутіна  раніше мала  зіркову популярність, зокрема після відомої пісні "Чайная роза", де вона співає разом з  Філіпом Кіркоровим. Але потім про  Распутіну росіяни  якось забули.

Маша Распутіна заявила, що треба розстрілювати росіян, які виїхали з країни (ВІДЕО)

Маша Распутіна (фото з відкритих джерел)

Виконавиця по-різному  намагається нагадувати про свою зіркову персону, але повернутись до  колишньої  популярності  їй не вдається. Тому вона прийняла рішення  стати в ряди  прислужників  диктатора Володимира Путіна.

Російські ЗМІ  оприлюднили відео, де співачка  каже, що потрібно розстріляти мешканців РФ, що покинули країну.

"Всіх зрадників, негідників, чужинців, які окупували наші території, зрадили за гроші, потрібно розстрілювати і на шибеницю. Це моя заява", — наголосила Маша Распутіна.

Виконавиця   у всьому потакає  злочинному кремлівському  режиму  Кремля. Распутіна переконана, що РФ достойна кращого, і не зважає на те, що її називають країною-терористом. 

Так само  війна  набридла зірковій артистці.  І причина не втому, що  вона глибоко співчуває рідним загиблих дітей, жінок, військовослужбовців, а  через те,  що Распутіна  не може  поїхати на могилу матері в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома акторка підтримує дії Кремля та їде на Донбас, а її син воює проти українців. Улюблена для  багатьох  з минулого "Червона Шапочка" Яна Поплавська  разом з  сином  підтримує  криваву війну  в Україні. Зокрема, Клим Поплавський добровільно  пішов на війну, щоб  стріляти в українців. Зараз сама  росіянка має намір  відвідати  Донбас, маючи гуманітарну  допомогу для  путінських  вбивць.  Вже за кілька днів  кіноактриса поїде  до східних регіонів України.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Южный

2 серпня 2023, 21:13

Правильно сказала Распутина. К чему России предатели?


Новини