Головна Новини Зірки персона Меган Фокс шокувала заявою про свою сексуальну орієнтацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Фокс шокувала заявою про свою сексуальну орієнтацію

Фотомодель запостила знімок, на якому демонструє манікюр в кольорах веселкового прапора

28 червня 2021, 20:17 comments2276
Поділіться публікацією:

Популярна американська актриса Меган Фокс заявила, що більше двох десятків років є представницею ЛГБТ-спільноти, а саме бісексуалкою. Про це повідомляє ТСН.

Меган Фокс шокувала заявою про свою сексуальну орієнтацію

Меган Фокс - фото з відкритих джерел

За словами знаменитості, вона усвідомила свою орієнтацію ще в 15 років. Таку заяву Меган Фокс розмістила на сторінці в Instagram. Зірка опублікувала фотографію, де показала манікюр в кольорах веселкового кольору.  

"Літера B в LGBTQIA вже понад два десятиліття", — написала під постом Меган Фокс.

Меган Фокс шокувала заявою про свою сексуальну орієнтацію - фото 2

Заява Меган Фокс викликала бурхливе обговорення в соціальній мережі. Деякі шанувальники актриси були шоковані подібною інформацією, оскільки почули її в перший раз.

""Люба, ти змусила нас усвідомити, що у багатьох з нас є Б "," Бісексуальна королева", "Це хоробро", — пишуть в коментарях фоловери.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на сайті електронних петицій з'явилося пропозицію легалізувати ЛГБТ шлюби в Україні на законодавчому рівні. Автор петиції Катерина Малюгіна, перш за все, аргументує це тим, що кожна людина в суспільстві має право на віросповідання, вільний вибір місця проживання, вільний розвиток особистості.

Відзначимо, що одностатеві шлюби і взагалі відносини багато років є досить дискусійним питанням у багатьох країнах. Україна — не виняток, хоча прояви толерантності до ЛГБТ-спільноти останнім часом явно побільшало. Кореспондентка порталу "Коментарі" Марія Рада поцікавилася у киян, як вони ставляться до гомосексуалів. Проаналізувавши більше десятка розмов з українцями, можна зробити передчасний висновок про те, що в нашій країні практично відсутня гомофобія.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини