Головна Новини Зірки персона Меган Маркл вперше з'явилася на публіці після народження доньки Лілібет
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл вперше з'явилася на публіці після народження доньки Лілібет

Акторка написала для свого сина дитячу історію

21 червня 2021, 21:45 comments7202
Поділіться публікацією:

Акторка вперше вийшла у світ після того, як нещодавно стала мамою вдруге. Меган дала інтерв’ю, в якому детально розповіла про свою нову книгу, що написала спеціально для свого сина Арчі. Повідомляє Hello!

Меган Маркл вперше з'явилася на публіці після народження доньки Лілібет

Меган Маркл (фото з відкритих джерел)

Вона прийшла на радіошоу "NPR Morning Edition Sunday", 20 червня, у День батька. Спілкуючись з продюсером Самантою Балабан, вона зізналася, що тепер може розповісти своєму синові про написану книгу.

Книга називає  The Bench ("Лавка"). Це — чудова дитяча історія про любов батька до сина. Дружина принца Гаррі розповіла, що її сину дуже подобається книга, адже він залюбки її слухає. 

"Арчі обожнює цю книгу, у нього величезний інтерес до книг. Ми часто читаємо йому книжки, а він хоче ще й ще. І тепер я можу сказати йому: "Мама написала книгу для тебе", — зазначила акторка.

Стало відомо, що назва книги — це особливе місце, де батько може провести час зі своїм сином. Книга побачила світ 8 червня, її надрукувало видавництво Random House Children's Books.

Меган Маркл також зазначила, що в книзі зображена її улюблена квітка та мами принца Гаррі – Діани.

Нагадаємо, що раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що Єлизавета дуже тепло привітала свого онука, принца Гаррі та його дружину з народженням доньки, яку назвали на честь її та принцеси Діани.

Після чудової звістки про те, що Гаррі й Меган вдруге стали батьками, світ зачекався на реакцію королеви Єлизавети, бо вона довго "офіційно" мовчала. Але стало відомо, що монарх, дізнавшись про радісну звістку, особисто привітала Гаррі й Меган. Прессекретар Букінгемського палацу розповів ЗМІ, що всі представники монаршої родини у захваті від цієї щасливої звістки.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини