Головна Новини Зірки персона «Мені 48»: зірка «Зачарованих» показала обличчя без макіяжу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мені 48»: зірка «Зачарованих» показала обличчя без макіяжу

Зірка серіалу не боїться показати природну красу

21 грудня 2020, 22:10 comments1141
Поділіться публікацією:

Відома актриса Аліса Мілано, яка найбільше запам'яталася глядачам за роллю Фібі в молодіжному серіалі "Зачаровані", показала, як виглядає її обличчя без грама косметики та фільтрів.

«Мені 48»: зірка «Зачарованих» показала обличчя без макіяжу

Алісса Мілано / Mario Anzuoni / REUTERS

На своїй сторінці в Instagram знаменитість поділилася фотографією, на якій позує в домашній обстановці, на ліжку в піжамі. На її обличчі абсолютно немає косметики, а фільтрів, якими користуються багато знаменитостей в соціальній мережі, вона не застосовувала.

Актрисі днями виповнилося 48 років, і вона написала, що ось так виглядає її шкіра, з якої їй дуже комфортно. Мілано зазначила, що її суглоби іноді хрумтять, а попа трясеться, але вона повністю приймає свій вік і себе справжню.

У публікації, яка набрала понад 77 тисяч лайків, зірка "Зачарованих" зізналася, що любить своє життя і дуже за нього вдячна. І якби була така можливість, то вона знову вибрала б собі таке життя, попри душевний біль, з яким їй довелося зіткнутися.

Шанувальники в коментарях підтримали улюблену актрису і написали, що вона дуже красива. "Як і раніше така ж красива, як і завжди", "Ти така чудова", "Ти чудова людина", "Хай живе сильна жінка", "Ви прекрасні з макіяжем і без нього", — написали фоловери.

Нагадаємо, що такі знамениті моделі, як Ірина Шейк, Емілі Ратажковскі, Белла Хадід, Кайя Гербер і багато інших з'явилися на обкладинці модного журналу Vogue без макіяжу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 23-річна популярна артистка, "підопічна" Потапа Мішель Андраде показала підписникам, як виглядає вранці без грама косметики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини