Головна Новини Зірки персона Меттью Перрі провели в останню путь
commentss НОВИНИ Всі новини

Меттью Перрі провели в останню путь

Зірку "Друзів" поховали у Лос-Анджелесі

4 листопада 2023, 18:55
Поділіться публікацією:

Американського актора Меттью Перрі з популярного сіткому "Друзі" було поховано на цвинтарі в Лос-Анджелесі. Як повідомляють "Коментарі", за інформацією американських ЗМІ, на скромному закритому похороні були присутні рідні актори та його колеги за знаменитим серіалом.

Меттью Перрі провели в останню путь

Меттью Перрі

54-річний Перрі був відомий за роллю Чендлера Бінга в серіалі "Друзі", який виходив з 1994 по 2004 рік. Тиждень тому актора було знайдено мертвим у себе вдома.

Служба пройшла в Меморіальному парку Форест-Лоун у Лос-Анджелесі, поряд зі студією Warner Bros. Церемонія тривала близько двох годин. На ній були присутні мати, батько та вітчим Перрі, а також актори з серіалу "Друзі": Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Девід Швіммер, Метт Леблан та Ліза Кудроу. Усього попрощатися з Перрі прийшли два десятки людей. Всі вони були одягнені, згідно з етикетом, у чорне.

Меморіальний парк Форест-Лоун — цвинтар на Голлівудських пагорбах, який став місцем останнього притулку багатьох знаменитостей. Там поховані Майкл Джексон та Елізабет Тейлор.

Причина смерті Перрі поки що не відома. Початкова патологоанатомічна експертиза не дала чітких відповідей, а результати токсикологічних тестів ще не опубліковані. Автор образу "Чендлера" все своє доросле життя боровся з алкоголізмом та наркозалежністю та іншими серйозними розладами здоров'я. Але за рік до смерті він опублікував мемуари, де стверджував, що вже близько 18 місяців тверезий.

Тим часом, у Міністерстві оборони пояснили причини раптових кадрових змін.

Довбик та Циганков приносять "Жироні" перемогу: огляд матчу.

А експерти пояснили, про що говорять нові одкровення Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини