Головна Новини Зірки персона Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху

Михайло Поплавський: В 75 років життя тільки починається!

16 вересня 2024, 17:42
Поділіться публікацією:








Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху

Михайло Поплавський про ключові етапи життя

Михайло Поплавський, ректор КНУКіМ, який очолює університет вже понад 30 років, в інтерв'ю Григорію Решетніку на YouTube відкрив завісу свого особистого життя, розповів про шлях до успіху та створення бренду університету. Поплавський відповідав на гострі запитання ведучого, що дозволило зазирнути в його життєву філософію, бачення майбутнього і внесок у розвиток української культури.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 2


Народившись у селі Мечиславка на Кіровоградщині, Поплавський з дитинства мріяв про успіх. Після навчання в ПТУ №25 у Горлівці за спеціальністю "машиніст електровоза в шахті", він завжди підтримував бездоганний зовнішній вигляд, вважаючи його одним із кроків на шляху до успіху. 

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 3

"Що таке бурсаки? Бушлат синій, кирзові чоботи, роба. Але я завжди стежив за зовнішнім виглядом: був напрасований, акуратний, причесаний. Зовнішній вигляд одна зі сходинок на шляху до успіху. Я завжди вірив, що стану успішною людиною. А віра це магія, яка відкриває шлях до мрії",–каже Поплавський.

Після служби в армії він вступив до Київського державного інституту культури, який закінчив з відзнакою.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 4

У 1975 році 25-річний Поплавський став студентом першого курсу інституту культури, а в 1993 році очолив його, ставши наймолодшим ректором в Україні. Розбудовуючи університет, він застосовував нестандартні та епатажні рішення. Проєкт "Співаючий ректор" став сенсацією, і завдяки йому Поплавський вперше вийшов на сцену з піснею "Юний орел", що шокувало український шоу-бізнес.

"Дуже важко було увійти в образ "юного орла", а ще важче з нього вийти",– зізнається ректор.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 5

За свою творчу кар'єру Поплавський випустив понад 50 кліпів, більше 200 пісень та понад 150 масштабних концертів, які збирали повні зали. Проєкт "Співаючий ректор" виконав свою місію, привернувши увагу до університету та української пісні. 

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 6

У 1997 році він започаткував легендарний дитячий телевізійний конкурс "Крок до зірок", який став єдиним українським національним проєктом для молодих талантів. Умовою конкурсу було виконання пісень українською мовою наживо. Цей проєкт запустив дитячу творчу індустрію України, яка стала фундаментом для розвитку молодих виконавців.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 7

Поплавський також заснував патріотичний проєкт "Наша пісня" у 2004 році, який став майданчиком для презентації нової української музики. Проєкт з часом трансформувався в "Українську пісню року", яка цього року відзначила 20-річний ювілей.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 8

Поплавський представив "Українську пісню" всьому світу, коли команда університету організувала безпрецедентний музичний телемарафон "Пісня об’єднує нас!" у 2012 році. Цей марафон увійшов до Книги рекордів Гіннеса, тривавши 110 годин, 3 хвилини й 27 секунд.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 9

Михайло Поплавський вже три десятиліття формує імідж КНУКіМ. Зараз університет має вісім факультетів, оснащених новітнім обладнанням, що надає студентам унікальні можливості для реалізації творчих ідей.

"Традиційно я особисто зустрічаюсь зі студентами. У вересні проведу майстеркласи для першокурсників. Я завжди кажу студентам, що кар’єра і щасливе майбутнє залежить лише від них. Щоб досягти успіху, потрібно гребти з першого курсу. А ми надаємо студентам можливості та інструменти, формуємо творчу атмосферу для реалізації їх творчих, здорових амбіцій",–каже в інтерв’ю Михайло Михайлович.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 10

Поплавський зізнається, що відчуває себе щасливим, займаючись своєю справою – розвитком університету культури та мистецтв. Він активно допомагає ЗСУ та мріє про мир в Україні, бачачи її європейською та заможною країною.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 11

Наразі ректор працює над новими проєктами, включаючи масштабне шоу "Україна вперед!" та благодійний тур Америкою та Європою.

"Наразі в наших умовах прокинутись вранці живим вже є щастя. Я щаслива людина, щасливий ректор, щасливий батько. Нещодавно знову став дідусем, маю трьох онуків і пишаюся, що рід Поплавських, який я дослідив до восьмого покоління, продовжується", – каже Михайло Михайлович.

Михайло Поплавський уперше відверто розповів про особисте та розкрив секрет успіху - фото 12



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини