Головна Новини Зірки персона Міс Україна 2020 відкрила секрет схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Міс Україна 2020 відкрила секрет схуднення

Модель Єлизавета Ястремська впевнена, що найефективніша дієта - це щастя

5 лютого 2021, 01:40
Поділіться публікацією:

Представниця України на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2021", 27-річна Єлизавета Ястремська розповіла, як схудла на 20 кг без дієт.

Міс Україна 2020 відкрила секрет схуднення

Єлизавета Ястремська (фото з відкритих джерел)

За словами красуні, їй вдалося схуднути на 20 кг завдяки закоханості. Єлизавета Ястремська зізналася, що страждала і через нестачу маси тіла, і від її надлишку. За словами моделі, в підлітковому віці вона з'їдала батон перед сном, щоб набрати вагу. За три роки вона набрала 73 кг, і довелося боротися із зайвою вагою Ястремська розповіла, що впорається з ожирінням їй допомогли дієти і спорт, проте остаточно прийти в норму допомогла закоханість.

"Все почалося тоді, коли я закохалася. Я закохалася так, що гормони скакали "від ендорфінів до адреналіну". За рік цієї закоханості я схудла з 73 кілограмів до 53 "- зізналася Міс Україна.

За словами моделі, відчуття щастя — найкраща профілактика переїдання, оскільки позитивні емоції притупляють почуття голоду.

Нагадаємо, в Москві затримали відому модель Playboy Христину Козину. Напередодні дівчина посварилася з подругою, з якою разом відпочивала, а потім влаштувала різанину. На момент події дівчина перебувала разом з подругою в одній столичній квартирі. Дівчата веселилися і розпивали алкогольні напої.

Незабаром між ними сталася сварка, яка згодом переросла в серйозний конфлікт. Дівчата були ображені один на одного і не знали міри в звинуваченнях. Христина Козина не витримала і схопилася за ніж, викрикуючи погрози про вбивство. В результаті подруга Козіної отримала ножове поранення, крім того, у неї порізані пальці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

6 лютого 2021, 11:21

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини