Головна Новини Зірки персона «Міс Україна Всесвіт-2021» показала себе без макіяжу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Міс Україна Всесвіт-2021» показала себе без макіяжу (ФОТО)

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях показала, як виглядає без грама косметики

3 листопада 2021, 16:55 comments2225
Поділіться публікацією:

27-річна Анна Неплях, яка цього року здобула титул "Міс Україна Всесвіт-2021", продемонструвала, як виглядає без косметики.

«Міс Україна Всесвіт-2021» показала себе без макіяжу (ФОТО)

Анна Неплях / Фото: instagram.com/neplyah

На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала кадри, на яких позує у спортивних лосинах та топі, стоячи перед дзеркалом. Анна сфотографувалася без косметики та продемонструвала підписникам не ідеальний прес, а свої складки на животі.

Дівчина написала, що ці фотографії зроблені не "до" та "після", а з різницею в одну хвилину. Анна зазначила, що людям потрібно прийняти той факт, що ніхто не ідеальний і потрібно навчитися приймати себе і своє тіло, разом зі складочками, целюлітом, прищами й кінчиками волосся, що січуться.

Переможниця "Міс Україна Всесвіт-2021" закликає всіх любити себе і не прагнути ідеалу, бо в гонитві за ним люди забувають бути щасливими.

"Мало хто розуміє, що нас прикрашає щирість і любов до себе", "Як завжди точно і душевно помічено", "Розумничка та красуня", "Це точно", — написали фоловери у коментарях.

«Міс Україна Всесвіт-2021» показала себе без макіяжу (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що у жовтні у Києві обрали переможницю конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021". Нею стала екс-учасниця проекту "Холостяк-10" Анна Неплях. За корону та титул змагалися 15 дівчат із різних куточків України. Тепер Анна представлятиме нашу країну на міжнародному конкурсі, який проходитиме в Ізраїлі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що деякі із селебріті не соромляться показувати себе без косметики, чим доводять, що натуральність завжди у тренді. ЗМІ показали, як без макіяжу виглядають Тіна Кароль, Настя Каменських, Дорофєєва та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини