Мішина заговорила після розриву стосунків з Еллертом: довіра розкривається болем

Напередодні актриса повідомила про розставання з переможцем шоу "Холостячка", сценаристом "95 кварталу" Олександром Еллерт

За словами української акторки, головної героїні проекту "Холостячка" Ксенії Мішиної, яка напередодні повідомила про розставання зі своїм обранцем Олександром Еллертом, "іноді довіра розкривається болем, а любов народжується з холоду в серці". Так знаменитість підписала свою нову світлину в соцмережі Instagram, пише OBOZREVATEL.

У публікації Мішина також зазначила, що краса - це найпростіша і водночас велика властивість жінки.


Напередодні переможець шоу "Холостячка", сценарист студії "95 квартал" Олександр Еллерт висловився про розрив стосунків із головною героїнею проекту, актрисою Ксенією Мішиною. Чоловік вважає, що у неї "в голові огірки усвідомленості" і він не може змінити це. У своєму Instagram-акаунті комік оприлюднив відповідну сторіз. Також відомо, що Еллерт відправився в подорож разом з Ксенією і її сином Платоном, але повернувся додому вже один.

До слова, після завершення романтичного проекту "Холостячка" стало відомо, що українській актрисі Ксенії Мішиній і коміку Олександру Еллерту вдалося зберегти свої стосунки, і пара залишилася разом. Закохані проживали спільно з сином актриси Платоном. Ксенія зізналася, що як тільки вимкнулися камери, з того часу вони не розлучалися і жили разом дуже щасливо. Закохані розповіли, що їм складно було приховувати свої стосунки, хоч вони й намагалися, але уважні підписники все помічали.

Вся країна спостерігала за тим, як розвиваються відносини першої української "холостячки" і Олександра Еллерта. Нещодавно вони нарешті показали, які зробили татуювання.