Головна Новини Зірки персона «Мій син мертвий»: Ілон Маск розповів про труднощі трансгендерного переходу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мій син мертвий»: Ілон Маск розповів про труднощі трансгендерного переходу

Трансгендерна дочка Ілона Маска більше не хоче мати нічого спільного з батьком

24 липня 2024, 14:35 comments2109
Поділіться публікацією:

Американський мільярдер Ілон Маск у нещодавньому інтерв'ю відкрито розповів про свій досвід виховання трансгендерної дитини. Він вважає, що його 20-річна дочка Вівіан, раніше відома як Ксав'є, стала жертвою "вірусу woke" — сучасної культури політичної коректності, яка, на його думку, негативно впливає на суспільство. Про це пише BILD.

«Мій син мертвий»: Ілон Маск розповів про труднощі трансгендерного переходу

Ілон Маск розповів про свого сина, який зробив трансгендерний перехід

Маск, батько дванадцяти дітей, завжди наголошував на своїй стурбованості демографічною кризою. Проте історія Вівіан, яка у 16 років вирішила змінити стать, стала для нього особливо болісною.

Мільярдер зізнався, що лікарі попереджали його про можливі суїцидальні нахили Ксав'є, що підштовхнуло його до згоди на застосування медичних препаратів, включаючи блокатори статевого дозрівання. Маск визнає, що не був повністю обізнаний з наслідками такого лікування і відчуває, що "втратив сина".

"Мені не пояснили, що блокатори статевого дозрівання насправді просто стерилізують. По суті я втратив свого сина. Вони не даремно називають це deadnaming (звернення за “метовим ім'ям”). Мій син Ксав'є мертвий — його вбив вірус woke (політичний термін, пов'язаний із лівою політикою, ліберальними рухами, фемінізмом, ЛГБТ-активізмом)", — додав Маск.

«Мій син мертвий»: Ілон Маск розповів про труднощі трансгендерного переходу - фото 2

Колишній глава CNN Волтер Айзексон написав у біографії Маска, що спочатку бізнесмен ставився до трансгендерного переходу Вівіан з оптимізмом. Однак згодом вона почала дотримуватися радикальних поглядів і припинила спілкування з батьком.

"Вона вийшла за межі соціалізму і стала справжньою комуністкою, яка вважає, що всі багаті – зло. Я робив багато пропозицій, але вона не хоче проводити зі мною час", – розповів Маск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини