Головна Новини Зірки персона Модель з України зрадила свою батьківщину та накинулася на президента Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель з України зрадила свою батьківщину та накинулася на президента Зеленського

Колись Наталія Бакай представляла нашу країну на "Міс Світу", а сьогодні вона живе в Росії та підтримує Кремль

7 травня 2023, 22:15 comments1796
Поділіться публікацією:

Екс-модель Наталія Бакай, що в 1996 році  була учасницею   престижного  конкурсу краси "Міс Світу", представляючи Україну, зараз проживає  в Москві. Саме в російській столиці вона  активно підтримує  кремлівську пропаганду,  оприлюднюючи погрози в соціальних мережах навіть українському президенту. 

 Модель з України зрадила свою батьківщину та накинулася на президента Зеленського

Наталія Бакай (фото з відкритих джерел)

Як  інформує "Обозреватель", недавно Наталія  розмістила  на своїй сторінці публікацію з фотографією  Володимира Зеленського ще  з  часів його зйомок в кіно і підписала: "Біжи, с*ка, біжи!" За це блогерка нарвалась на шквал критики від  підписників, але вона переконана, що зробила все правильно.

"Я — українка, киянка, православна слов'янка... Тому мені за Україну боляче! Зеленський знищив всю країну, знищив генофонд, зрадив віру, зрадив святу Лавру, ввів нацистів і бандерівців в ранг закону... К*нчений наркоман. А ви цього не бачите і ваші діти вмирають за Америку і її інтереси. Прокиньтеся!" – заявляє екс-модель з України.

 Модель з України зрадила свою батьківщину та накинулася на президента Зеленського - фото 2

Ще Бакай, наслідуючи пропагандистські  методички, заявляє що "Росію перемогти неможливо".

"Ви що, настільки тупі, що не розумієте, що Росія могла ще в перший день пройтися катком, і все було б закінчено? Росія бореться за себе і відстоює свої права і свободи, а Америка втягнула вас у війну і закінчувати її не збирається. Всі 30 років вони готувалися до цього, з моменту розпаду Радянського Союзу. Ви реально вірите що Україна переможе? Тільки дурень може в це вірити", — висловилась колишня киянка.

До слова, Наталія Бакай, екс-учасниця конкурсу краси "Міс Світу", дружина першого очільника НАК "Нафтогаз України". У "нульових" робила  кар’єру моделі, далі співочу кар'єру. Але великою зіркою не стала. Переїхала в РФ, проживає на Рубльовці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5857

8 травня 2023, 01:41

Развратные девушки твоего города хотят горячего секса и готовы на многое. Все анонимно и конфиденциально, никаких денег и отношений, регистрация бесплатная ---- https://urlis.net/club


Новини