Головна Новини Зірки персона Молодий учасник популярного українського гурту мобілізувався до лав ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодий учасник популярного українського гурту мобілізувався до лав ЗСУ

Дмитро Мазуряк близько 10 років пропрацював в етнопоп-групі Kazkа. Однак останні два місяці чоловік змінив сопілку на автомат у руках у лавах ЗСУ.

30 червня 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

 Дмитро Мазуряк, відомий як учасник поп-групи Kazkа, зробив важливий крок у своєму житті, мобілізувавшись до Збройних Сил України відповідно до вимог законодавства. У п'ятницю, 28 червня, музикант оголосив про це на своїй сторінці в Instagram. Виявилося, що він вже два місяці проходить військову службу і успішно пройшов навчальний період.

Молодий учасник популярного українського гурту мобілізувався до лав ЗСУ

Дмитро Мазуряк (фото з відкритих джерел)

Дмитро не деталізував свою мотивацію, але заявив, що з часом поділиться зі своїми прихильниками деталями свого досвіду у армії. Він підкреслив, що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є обов'язком кожного громадянина, і військова служба є законним обов'язком громадян.

У зв'язку зі своєю новою військовою обов'язковістю, музикант виразив надію, що зможе знову зустрітися зі своїми шанувальниками, хоча поки не може обіцяти свою участь у майбутніх концертах Kazkа.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український письменник вступив до лав ЗСУВідомий український письменник кримінальних романів Мартін Якуб розповів, що вступив до лав Збройних Сил України (ЗСУ). 43-річний автор, відомий своїми захоплюючими творами, такими як "Не твоя собача справа" та "Мертві моделі", поділився новиною на своїй. У публікації Якуб повідомив, що вже пройшов військово-лікарську комісію та готується до навчання. Він також розмістив фотографії у військовій формі для документів.

Мартін Якуб є лауреатом безлічі літературних нагород, включаючи престижну премію "Смолоскип" та премію "Книга року BBC-2019". Його останній культурний проект — виставка "Живі розстріляні", присвячена письменникам Розстріляного Відродження, пройшла в Житомирі минулого року і включала 15 зображень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини