Головна Новини Зірки персона Monatik отримав звання Заслуженого артиста України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Monatik отримав звання Заслуженого артиста України (ВІДЕО)

Володимир Зеленський нагородив артиста почесним званням

24 серпня 2021, 14:04
Поділіться публікацією:

Під час святкових урочистостей на Майдані Незалежності президент України Володимир Зеленський вручив українському співаку Monatik звання Заслуженого артиста України. Про це стало відомо під час прямої трансляції святкових урочистостей.

 Monatik отримав звання Заслуженого артиста України (ВІДЕО)

Monatik (фото з відкритих джерел)

 На кадрах чітко видно, що співак дуже зрадів. Він вибіг за нагородою усміхнений і щасливий. Можна припустити, що відомий артист справді довго чекав на це звання. І нарешті ця мрія здійснилася.

На урочистостях Monatik був одягнутий у класичний чорний костям з білою сорочкою та метеликом.

Святкування 30-ї річниці незалежності України: що відомо?

Нагадаємо, що Олена Зеленська випустила ролик до Дня незалежності. Перша леді країни Олена Зеленська привітала громадян України новим патріотичним роликом. На відео можна побачити неймовірні й красиві пейзажі міст і природи України. Нове відео дружина Володимира Зеленського опублікувала на своїй сторінці в Instagram. 

Стало відомо про те, що Володимир Зеленський привітав українців з Днем Незалежності України. У своїй урочистій промові він не згадав президента-втікача Віктора Януковича серед колишніх глав держави. Крім того, Зеленський забув про свого попередника Петра Порошенка, адже його також не згадав у своєму виступі.

Раніше ми інформували, що президент України запустив новий флешмоб до Дня незалежності. Суть завдання досить проста. Зеленський пропонує об'єднати відразу два приємних і корисних заняття: спортивні вправи та поздоровлення для рідної країни. Отже, той, кого "обдарують" флешмобом, повинен, одягнувши вишиванку, виконати найбільш улюблену спортивну вправу 30 разів — за кожен рік незалежності України. Після цього слід передати завдання комусь іншому.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

24 серпня 2021, 13:55

Не слышал такого певца. Он и правда - монатик?


Новини