Головна Новини Зірки персона Моніка Беллуччі у кольє за $150 тисяч захопила публіку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Моніка Беллуччі у кольє за $150 тисяч захопила публіку (ФОТО)

Італійська актриса Моніка Беллуччі відвідала вечерю Cartier, куди прийшла у розкішній сукні з декольте

26 жовтня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

57-річна італійська актриса та модель Моніка Беллуччі продемонструвала сексуальний образ на світському вечері, організованому ювелірним будинком Cartier.

Моніка Беллуччі у кольє за $150 тисяч захопила публіку (ФОТО)

Моніка Беллуччі (фото з відкритих джерел)

Знаменитість опублікувала фотографію із заходу на своїй сторінці в Instagram. Для виходу у світ Моніка Беллуччі обрала гарну чорну сукню від французького бренду Chanel із відкритими плечима та зоною декольте. Свій стильний образ актриса доповнила витонченим кольє Pluie de Cartier, вартістю 150 тисяч доларів (майже 4 млн гривень), легкими локонами та макіяжем, зробивши акцент на очах.

Публікація знаменитості за добу зібрала майже 300 тисяч лайків та безліч коментарів: "Дуже красива", "Найкрасивіша жінка на землі", "Вічна краса", — написали фоловери.

Зазначимо, що 57-річна актриса Моніка Беллуччі, щоб залишатися молодою та красивою, веде здоровий спосіб життя. Вона починає свій ранок із контрастного душу, кілька разів на тиждень робить скраби для тіла, стежить за харчуванням та знаходить час для відпочинку.

Нагадаємо, італійська актриса Моніка Беллуччі, яка регулярно з'являється на публіці у чорних мереживних сукнях, не просто надихає публіку своєю сексапільністю, а й коригує особливості старіння шкіри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережу потрапили знімки зі знімального майданчика нового фільму "Чаклунка приходить вночі 2", в якому знімається італійська кінодіва Моніка Беллуччі.

Читайте також, Дженніфер Лопес побачила світ у розкішній чорній сукні та прикрасах, які в загальній сумі становили 9 мільйонів доларів. Сукня підкреслила струнку фігуру знаменитості, а прикраси – її статус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини