Головна Новини Зірки персона Моргенштерн зібрався представити Росію на «Євробаченні»
commentss НОВИНИ Всі новини

Моргенштерн зібрався представити Росію на «Євробаченні»

Репер Моргенштерн налаштований виграти популярний пісенний конкурс

20 січня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:

Відомий репер та улюбленець російської молоді Алішер Валєєв (Моргенштерн) поділився своїми планами щодо виступу на "Євробаченні". Виконавець готовий представити Росію на популярному пісенному конкурсі. Про це Моргенштерн написав у сторіс в Інстаграмі.

Моргенштерн зібрався представити Росію на «Євробаченні»

Моргенштерн хоче взяти участь у Євробаченні. Фото: instagram.com/morgen_shtern

Сповістив репер про це в притаманній для нього формі — різких та нецензурним виразом.

Моргенштерн зібрався представити Росію на «Євробаченні» - фото 2
Моргенштерн зібрався представити Росію на «Євробаченні» - фото 3

Рішення виконавця підтримали не тільки його фанати, а й інші знаменитості, зокрема Тіматі. Репер вважає, що у Моргенштерна є всі дані аби зайняти перше місце на конкурсі та прославити Росію.

Тіматі навіть оголосив про те, що він готовий створити петицію та відкрити голосування, ціллю якого було б визначення, представлятиме Моргенштерн "Євробачення" чи ні.

Моргенштерн зібрався представити Росію на «Євробаченні» - фото 4

Нагадаємо, що учасник романтичного телешоу "Холостяк" Микита Добринін разом зі своєю дружиною, переможницею проекту Дашею Квітковою, приголомшили шанувальників новиною про майбутнє поповнення в родині.

Пара поділилася з підписниками в Instargam фотографією з відпочинку на Мальдівах. На знімку Добринін стоїть перед своєю дружиною на колінах, а сама Квіткова позує в купальнику, який підкреслює її округлий живіт.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що у Єгипті стався вельми незвичайний випадок: поліція затримала дівчину за те, що вона приготувала кекси у вигляді статевого органу.

Повідомляється, що незвичайний десерт у кондитера замовили на день народження. Задоволені клієнти сфотографували кекс і позначили на знімку автора креативного творіння. Саме з цієї причини поліції вдалося знайти дівчину, а потім затримати її. Як покарали дівчину, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини