Головна Новини Зірки персона Мовчки підтримує режим Кремля: відомо, яке місце Лорак посіла в реєстрі держзрадників
commentss НОВИНИ Всі новини

Мовчки підтримує режим Кремля: відомо, яке місце Лорак посіла в реєстрі держзрадників

Лорак мовчки підтримує злочинний режим Кремля

22 березня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Колишня українська  виконавиця Ані Лорак  тепер знаходиться в реєстрі  держзрадників  з причини мовчазної  підтримки  війни в Україні.  В цьому реєстрі  знаходяться й інші  мешканці країни, що прийняли сторону РФ.

Мовчки підтримує режим Кремля: відомо, яке місце Лорак посіла в реєстрі держзрадників

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Як  інформують представники  руху  "Чесно", лідер з числа пошукових   запитів — боксер Василь Ломаченко. Спортсмен не раз казав,  що Росія і Україна мають мати дружні стосунки,  ще  він оприлюднив  послання  митрополита УПЦ МП Лонгіна, де він звинувачує  Україну в війні, що розпочалася.

Другий в реєстрі  — футболіст Анатолій Тимощук. Він назвав повномасштабне вторгнення — "СВО" і не відчуває  різниці між українським і російським народом.

Зірка Ані Лорак посідає  третє місце, бо мовчки підтримує   Володимира Путіна і злочинний режим Кремля. Вона живе і співає  в РФ,  хоч добре  чула звуки вибухів  на своїй батьківщині, розмовляючи телефоном з братом, що живе в  Україні.

Екс-керівниця театру в  Херсонській області  Тетяна Калиновська зайняла  четверте  місце в реєстрі держзрадників після того, як  налагодила співпрацю з окупантами після  початку війни. 

На  п'ятому  місці  музикант Ілля Сметанін. Він навів російські ракети на об'єкти інфраструктури Волинської області. Тепер він  знаходиться  під вартою.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна Лорак розповіла про своє нове коханняЗа словами співачки-запроданки Ані Лорак, яка до цього часу так  і не підтримала свою країну, вона таки зустріла своє іноземне кохання.  Кароліна пригадала, що Ісаака Віджрака  зустріла на Ібіці. Саме цей іноземець  допоміг Ані Лорак  перебороти складний  час, коли вона порвала   всі зв’язки зі своїм колишнім чоловіком.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини