Головна Новини Зірки персона "Моя держава поставила мене в такі умови": акторка розповіла, чому знімалася в проектах РФ після 2014 року
commentss НОВИНИ Всі новини

"Моя держава поставила мене в такі умови": акторка розповіла, чому знімалася в проектах РФ після 2014 року

Віталіна Біблів вперше пояснила причину

13 лютого 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

 Кіноакторка Віталіна Біблів, що знімалась в серіалах  "Жіночий лікар", "Дві матері", "На лінії життя" та  в багатьох  інших  кінороботах, пояснила, чому  брала участь  в російських проектах після 2014 року. Виявляється, що  вона мала  доларовий кредит, який вона взяла, щоб купити квартиру ще у 2008 році.

"Моя держава поставила мене в такі умови": акторка розповіла, чому знімалася в проектах РФ після 2014 року

Віталіна Біблів (фото з відкритих джерел)

"Так, я знімалася в російських проектах після 2014 року і поясню зараз чому. Моя держава поставила мене в такі умови, що не зніматися в російських фільмах, щоб заробляти гроші для оплати кредиту, я не могла", — сказала Віталіна, відповідаючи на запитання журналістки Аліни Доротюк. 

Вона ще  сказала, що робила це з тої причини, що в  проектах українського  кіно їй не надавали ролі. 

"Український кінематограф мені ніяку роботу не пропонував. Тобто, держава потребує від мене грошей в банку, який розвалився, кричать колектори і стукають ночами і днями, кажучи, що вони заберуть квартиру, а я в неї вже вклала. Тому, так, я знімалася в проектах спільних російсько-українських", — зазначила  акторка.

Ще Віталіна Біблів  додала, що не  грала ролі у виключно російських проектах.

"Я ніколи не знімалася в Москві, але я працювала в російсько-українських проектах. Це факт. Але, коли я закрила цей кредит, то я припинила зніматися в них. Це було в жовтні 2020 року", -  підсумувала  вона. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще одна українська акторка переїхала до РФУкраїнська знаменитість,  який відомий глядачам за  кінофільмами і серіалами, Назар Задніпровський  пояснив, чому  залишилась  жити і  будувати кар’єру в РФ  в  колишній  українська акторка  Галина Безрук.  Він   розповів, як довго і серйозно розмовляв  з нею під час зйомок  четвертого сезону серіалу "Будиночок на щастя". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини