Головна Новини Зірки персона Мріяла про "Мівіну": Ірина Білик розповіла, як жила без грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Мріяла про "Мівіну": Ірина Білик розповіла, як жила без грошей

Зірка згадала своє перше місце роботи

30 серпня 2021, 20:48
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця   Ірина Білик  розповіла про  часи юності. Як виношувала свою мрію – співати на сцені. Назвала  і  своє перше  робоче місце – ЖЕК, куди влаштувалась після школи. Своїми спогадами зірка естради поділилась з журналістами  телеканалу 1+1.Також  зворушливе відео  виконавиця розмістила в соціальній мережі Instagram.

Мріяла про "Мівіну": Ірина Білик розповіла, як жила без грошей

Ірина Білик (фото з відкритих джерел)

Сьогодні Ірина сміється, коли розповідає, як працювала  в комунальному підприємстві, коли зовсім не знала з якої сторони підійти до друкарської машинки. Виручили артистичні здібності.

 Зірка акцентувала, що про сцену не забувала ніколи.

"Мама сказала: "Боже, Іро, забудь про це. Потрібен блат, гроші. А хто ми такі? Ми – бідні прості люди з авіазаводу",- згадувала ті часи виконавиця.

Ще  зірка розповіла, як працювала в ЖЕКу:"Я не вміла друкувати, тому мені доводилося удавати (я ж актриса), що я вмію це робити".

До цього часу Ірина Білик пам’ятає, як розпорядилась своїми грошима, які  заробила, як машиністка.

"Перше, про що я мріяла, коли отримаю зарплату, я думала, що куплю багато "Мівіни"... Я думала, що це буде найкращий день у моєму житті",- емоційно ділилась  спогадами улюблена виконавиця мільйонів українців.

Відео про виконавицю і її перші кроки в напрямку сцени подивилось багато людей. Їх схвилювало побачене. Коментарі під ним були добрими: "Щирість – найкраща якість", "Здорово", "Цікавий факт", "Дуже добре, що ви все-таки змогли здійснити мрію".

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що Ірина Білик оголосила про розлучення з чоловіком.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини