Головна Новини Зірки персона На аукціон виставили речі рок-легенди Фредді Мерк’юрі
commentss НОВИНИ Всі новини

На аукціон виставили речі рок-легенди Фредді Мерк’юрі

Речі рок-легенди Фредді Мерк’юрі продадуть на аукціон. Серед них будуть раніше не опубліковані рукописні тексти популярних пісень гурту.

28 квітня 2023, 19:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Близько 1500 речей, що належали Фредді Мерк’юрі будуть продані на аукціоні. Серед них буде також рукописний текст популярної пісні "We are the champions" гурту Queen. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

На аукціон виставили речі рок-легенди Фредді Мерк’юрі

Фредді Мерк’юрі. Фото з відкритих джерел

Близька подруга Фредді Мерк’юрі Мері Остін вирішила виставити особисті речі рок-зірки, які отримала у спадок.

"Протягом багатьох років я мала радість і привілей жити в оточенні всього того чудового, що Фредді шукав і так любив. Але минули роки, і настав час для мене прийняти важке рішення закрити цей дуже особливий розділ у моєму житті", — сказала Остін.

Серед речей, які належали рок-музиканту Фредді Мерк’юрі, на аукціон потрапить знаменита корона та плащ співака, які він одягав під час виконання пісні "God Save The Queen" виступаючи в останньому турі з Queen. Також буде продано рожеві окуляри у формі зірки, які легендарний співак носив у кліпі "We Will Rock You", крихітний гребінець для вусів від Tiffany & Co., акустична гітара, гравюра Пікассо та інші речі.

Спочатку колекція речей, якими володів Фредді Мерк’юрі продемонструють на виставках у Лондоні, Лос-Анджелесі, Гонконгу та Нью-Йорку. Потім вони повернуться знову до Англії, де будуть виставлені на аукціоні Sotheby's, який відбудеться 6-8 вересня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Швейцарії на аукціоні продали скелет тиранозавра за понад 6 млн доларів.

Також "Коментарі" писали про зірку серіалу "Друзі" Метью Перрі, який видалить зі своєї біографії скандальний уривок про голлівудського актора Кіану Рівза.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини