Головна Новини Зірки персона На фронті загинув відомий український музикант
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті загинув відомий український музикант

Серце артиста перестало битись під Часовим Яром.

15 липня 2024, 21:40
Поділіться публікацією:

Відомий український музикант Микола Ленок, який до повномасштабного російського вторгнення працював у "Дикому театрі", загинув у боях за Україну. Про це повідомив "Дикий театр" у Facebook, зазначивши, що Ленок загинув на фронті під Часовим Яром.

На фронті загинув відомий український музикант

Микола Ленок загинув на війні (фото з відкритих джерел)

"З сумом повідомляємо про те, що на фронті під Часовим Яром загинув наш гармоніст Микола Ленок. Світла людина, гідний чоловік, щирий патріот. Шана і світла пам'ять!" – йдеться у дописі театру.

Микола Ленок був відомий своєю участю у виставі "Червоне, чорне і знову червоне", де він виступав як гармоніст у складі "Троїстих музик". Це був анархічний вестерн під режисурою Максима Голенка, прем'єра якого відбулася у 2020 році.

Без чоловіка залишилася дружина Олеся, а без батька – двоє неповнолітніх дітей. "Дикий театр" попросив усіх небайдужих допомогти родині у цей важкий час.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на фронті загинув заслужений артист УкраїниНа фронті загинув заслужений артист України та провідний артист Національної академічної капели "Думка" Ігор Воронка. Про смерть талановитого українського митця повідомила його дружина Марина Раєвська через соціальні мережі. 

Марина Раєвська повідомила, що похорон Ігоря поки не може відбутися, оскільки його тіло не доставлене до рідного міста через бойові дії на тій території. Він офіційно вважається зниклим безвісти.

Колеги Ігоря теж висловили свою скорботу. Микола Трофімов, колишній керівник капели "Думка", сказав, що він був надзвичайною людиною і талановитим артистом, який назавжди залишиться Героєм для своїх рідних, друзів та колег.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини