Головна Новини Зірки персона На співачку Дуа Ліпу подали в суд через фотографію
commentss НОВИНИ Всі новини

На співачку Дуа Ліпу подали в суд через фотографію

Популярну британську виконавицю Дуа Ліпу звинувачують в порушенні авторських прав і вимагають моральну компенсацію

11 липня 2021, 18:15 comments1578
Поділіться публікацією:

На 25-річну британську знаменитість Дуа Ліпу подали в суд через власну фотографію, яку вона "без дозволу" опублікувала в соціальній мережі.

На співачку Дуа Ліпу подали в суд через фотографію

Дуа Ліпа / Фото: Getty Images

У лютому 2019 року на Instagram-сторінці популярної артистки Дуа Ліпи з'явився знімок, на якому вона стоїть в черзі в аеропорту у великому капелюсі. Цей кадр був зроблений папараці й знайдений співачкою, швидше за все, на просторах інтернету. Свою публікацію вона підписала так: "До наступного повідомлення буду жити під великими пухнастими капелюхами". Зараз пост знаменитості не доступний.

Тепер фотоагентство, якому належить знімок, подало на виконавицю в суд і вимагає моральну компенсацію в розмірі 150 тисяч доларів за те, що Дуа Ліпа порушила авторські права і "без дозволу" поділилася фотографією в соціальній мережі, отримавши прибуток. У фотоагентстві відзначають, що її аккаунт служить маркетинговим інструментом.

Ні представники британської зірки, ні сама співачка даний інцидент ніяк не прокоментували.

Нагадаємо, що американська модель і актриса Емілі Ратажковскі потрапила в скандал через публікацію фотографії в соціальній мережі Instagram. Судовий позов на зірку подав професійний фотограф і папараці Роберт О'Ніл, який побачив в Instagram-stories Емілі Ратажковскі свою фотографію, на якому модель прикриває букетом квітів своє обличчя під час прогулянки по Нью-Йорку. Він заявив, що не давав дозволу на публікацію своїх матеріалів в інтернеті, тому вимагав через суд компенсацію в розмірі 150 тисяч доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на зірку "Гаррі Поттера" подали в суд через ДТП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини