Головна Новини Зірки персона Відому голлівудську актрису «вдарили» в театрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому голлівудську актрису «вдарили» в театрі

Чоловік актриси заступився за неї й почав конфліктувати

15 лютого 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

З голлівудською красунею, зіркою серіалу "Велика маленька брехня" Ніколь Кідман трапилася неприємна історія в Сіднейському оперному театрі. Знаменитість стала жертвою агресії невідомого чоловіка.

Відому голлівудську актрису «вдарили» в театрі

Ніколь Кідман (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання The Sydney Morning Herald, голлівудська актриса разом зі своїм чоловіком Кітом прийшла в театр на постановку "Весела вдова". Коли спектакль закінчився, Ніколь Кідман і її чоловік були вражені грою акторів, тому вирішили поаплодувати їм стоячи. Але глядачеві, що сидів позаду них, це не сподобалося, і він почав обурюватися. Він попросив зіркове подружжя сісти на свої місця, але вони пояснили, що таким чином лише висловлюють своє захоплення постановкою. Після цього невідомий чоловік узяв свою програму і вдарив нею Ніколь Кідман по голові.

Коханий актриси тут же за неї заступився і звинуватив чоловіка в "нападі" на дружину, після чого викликав співробітників поліції. Офіцери прибули в Оперний театр і з'ясували обставини конфлікту, поговоривши з двома чоловіками. Ніяких подальших дій зроблено не було.

Нагадаємо, що зірка фільму "Степфордські дружини" Ніколь Кідман недавно зізналася, що перехворіла на онкологічне захворювання. У актриси був діагностований рак шкіри, але вона вчасно звернулася до лікарів, пройшла курс лікування і поборола недугу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська знаменитість Ніколь Кідман активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. А ось своїм дочкам (12-річній Сандеї та 9-річної Маргарет) актриса не дозволяє заводити акаунти, намагаючись захистити їх від віртуального світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини