Головна Новини Зірки персона На яхту Девіда Бекхема навідалася поліція: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

На яхту Девіда Бекхема навідалася поліція: що сталося

На яхту екс-півзахисника «Манчестер Юнайтед» Девіда Бекхема під час відпочинку з сім'єю навідалася італійська поліція: що сталося

26 липня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Минулого тижня сім'я Бекхемів в повному складі вирушила до Італії, і під час відпочинку на яхті в районі узбережжя Амальфі, до них несподівано нагрянула місцева поліція. Інцидент, в якому були замішані діти англійського футболіста, закінчився мирно.

На яхту Девіда Бекхема навідалася поліція: що сталося

Девід Бекхем | @davidbeckham

Видання The Sun повідомляє, що 16-річний син і 10-річна дочка екс-півзахисника "Манчестер Юнайтед" почали кататися біля яхти на водних мотоциклах. Вони були в рятувальних жилетах, та й на воді діти не пробули й 10 хвилин, як до судна прибула місцева поліція. Співробітники пояснили, що в Італії на гідроциклах не можна кататися особам, які не досягли 18-річного віку. Після такого зауваження, діти Девіда і Вікторії відразу повернулися на борт і глава сімейства показав всі необхідні документи.

Поліцейські поспілкувалися з Бекхемом приблизно 45 хвилин і мирно залагодили інцидент. Звичайно ж, вони впізнали колишнього футболіста і зробили з ним кілька фотографій.

Нагадаємо, що популярний стрімінговий сервіс Netflix має намір зняти документальний міні-серіал про сімейство Бекхемів. Між сторонами вже підписано контракт. Компанія придбала за 20 мільйонів доларів архівні відео сімейних свят, відео з днів народжень та записи перших побачень зіркової пари, які увійдуть в кінострічку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем не перестає радувати своїх шанувальників щасливими сімейними знімками, адже її міцна і дружна сім'я може стати прикладом абсолютно для кожного. На цей вона раз опублікувала фотографію, на якій можна побачити, як Девід Бекхем цілує свою 10-річну дочку Харпер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини