Головна Новини Зірки персона Нагороду від королеви Єлизавети II отримав британський виробник секс-іграшок
commentss НОВИНИ Всі новини

Нагороду від королеви Єлизавети II отримав британський виробник секс-іграшок

Співзасновники компанії Річард Лонгхерст і Ніл Стейтфорд вже отримували The Queen's Award for Enterprise в 2015 році

30 квітня 2021, 02:52
Поділіться публікацією:

Найбільший у Великій Британії виробник секс-іграшок, компанія LoveHoney, вшанувався нагороди королеви Єлизавети II за підприємництво — The Queen's Award for Enterprise. Про це повідомляє Daily Mail.

Нагороду від королеви Єлизавети II отримав британський виробник секс-іграшок

Єлизавета II (фото з відкритих джерел)

Співзасновники компанії Річард Лонгхерст і Ніл Стейтфорд вже отримували The Queen's Award for Enterprise в 2015 році. І були запрошені на прийом в Букінгемський палац, де їх зустріли Єлизавета II і принц Філіпп.

За минулі шість років обсяги продажів товарів для дорослих від LoveHoney за кордоном зросли на 365%. Число їх клієнтів по всьому світу складає понад 2,2 мільйона осіб.

На частку LoveHoney доводиться одна з трьох секс-іграшок, що продаються у Великобританії. Однією з найбільш популярних з них є 81-сантиметровий фалоімітатор "Great American Challenge" ( "Великий американський виклик").

Нагадаємо, дев'ятого квітня стався трагічна подія, яка сколихнула всю Британію і світ — помер чоловік королеви Єлизавети II принц Філіп. Однак як переносить трагедію сама королева? Про це повідомив її син Ендрю, герцог Йоркський. Смерть чоловіка підкосила королеву. Вона каже, що ця втрата "залишила величезну порожнечу в її житті". Єлизавета II часто підкреслювала, що Філіп постійно був поруч в будь-якій ситуації і залишався надійною опорою. Заради цього Філіпу довелося пожертвувати своєю військовою кар'єрою, відмовитися від титулів і перейти в англіканство (в юності Філіп сповідував православ'я). Принц Філіп був чи не однією особою, яка сприймала Єлизавету II як звичайну людину, а не як монарха . Любовна історія Єлизавети і Філіпа тривала близько 80 років. Тому втрата чоловіка сильно вплинула на королеву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини